Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Αν είσαι πολύ πατριώτης σαν τον Βελόπουλο, στέλνεις τα λεφτά σου στη... Γερμανία

Αν είσαι πολύ πατριώτης σαν τον Βελόπουλ...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Ωραία μπίζνα, η συνεχής επίκληση στην πατρίδα τελικά...

Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης", Κυριάκος Βελόπουλος, έχει μάθει εδώ και δεκαετίες να κλίνει τη λέξη πατρίδα σε όλες τις πτώσεις. Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει ξανά δυο φορές βουλευτής, με το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ, ενώ έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από τη Νέα Δημοκρατία.

Γνωστός για τις θεωρίες συνωμοσίας που κατά καιρούς εκστομίζει, τον ατόφιο ακροδεξιό του λόγο και τα προϊόντα τηλεπωλήσεων... εναλλακτικής ιατρικής, τα οποία προωθεί στους τηλεθεατές/ψηφοφόρους του ως ευεργετικά για την υγεία τους.

Αυτός λοιπόν ο "μεγάλος πατριώτης", που όπου σταθεί και όπου βρεθεί, εκδηλώνει το άγχος και την ανησυχία του για το μέλλον της Ελλάδας, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του για το έτος 2018, διαθέτει καταθέσεις ύψους 435.000 €, στη Deutsche Bank, κορυφαία τράπεζα της... Γερμανίας.

Στην Ελλάδα λοιπόν κατέρχεται ως βουλευτής, στην Ελλάδα πουλάει τις κηραλοιφές και τις ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού, για τους Έλληνες "αγωνιά νυχθημερόν", αλλά τα λεφτά τα στέλνει στη Γερμανία. Βλέπετε για τα χρήματα δεν έχει ζητήσει ο πατριώτης Βελόπουλος να υψωθεί κάποιο τείχος, όπως αυτό που πρότεινε να δημιουργηθεί στον Έβρο.

Αν αύριο μεθαύριο, το ασταθές ακόμα τραπεζικό σύστημα της χώρας μας αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, εκατομμύρια Έλληνες θα βρεθούν σε ανασφάλεια σχετικά με τις καταθέσεις τους, αλλά ο ευαίσθητος πατριώτης Βελόπουλος, θα έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Ωραία μπίζνα, η συνεχής επίκληση στην πατρίδα τελικά...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις