Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΗΜΕΡΑ 262η με καρκίνο: έντονη εξάντληση μού προκαλεί ανησυχία

ΗΜΕΡΑ 262η με καρκίνο: έντονη εξάντληση ...
Νασόπουλος Νάσος

26 Φεβρουαρίου 2020

Τετάρτη. Ξυπνάω νιώθοντας εξάντληση και πονοκέφαλο. Έχω και καταρροή. Ο πονοκέφαλος με ανησυχεί, γιατί έχω καταλάβει από τον γιατρό, όταν μού μιλούσε για τις πιθανές παρενέργειες της ανοσοθεραπείας, ότι ο δυνατός πονοκέφαλος είναι κάτι που δεν θέλουμε.

Ωστόσο, είναι μεν ενοχλητικός, αλλά όχι πολύ δυνατός. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τον αναγνωρίζω ως πολύ δυνατό, ίσως για να μην επιτρέψω να τεθεί θέμα διακοπής της θεραπείας.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, γιατί επιμένω να μην ζητάω πολλές πληροφορίες από τους γιατρούς. Αλλά και μόνον το γεγονός ότι ο γιατρός μού είπε πως δεν θέλουμε δυνατούς πονοκεφάλους, με κάνει να σκεφτώ ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι δυνατοί πονοκέφαλοι να οδηγούν σε αναστολή της θεραπείας. Αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, ποια θα είναι η συνέχεια; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τον καρκίνο;

Σήμερα πρέπει να πάω να δώσω αίμα για τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν ενόψει της ανοσοθεραπείας την Τρίτη 3 Μαρτίου. Έτσι συμβαίνει πάντα πριν την ανοσοθεραπεία, έτσι συνέβαινε και πριν τις χημειοθεραπείες. 

Πηγαίνω στον "Άγιο Ανδρέα" με τα πόδια, μισή ώρα από το σπίτι.

Όμως σήμερα νοιώθω πολύ κουρασμένος, εξαντλημένος. Με μεγάλη προσπάθεια φτάνω στο Νοσοκομείο.

Δίνω αίμα και φεύγω.

Απαντώ στο τηλέφωνο ενός παλιού φίλου, που έχω πάνω από χρόνο να τον ακούσω. Είναι από αυτούς τους φίλους που είμαι σίγουρος ότι το γεγονός πως δεν μου τηλεφώνησαν δεν υποδηλώνει αδιαφορία.

Απεναντίας. Όμως αντιμετωπίζει τόσο φοβικά τις αρρώστιες, που προτιμά να αποδράσει παρά να βρεθεί αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις. Μιλώ με τον Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο κανά τέταρτο, καθήμενος σε ένα πεζούλι και θέλοντας να πάρω δύναμη για την επιστροφή στο σπίτι.

Το αποτολμώ παρότι νοιώθω τα πόδια μου να ανταποκρίνονται με δυσκολία.

Φτάνω σπίτι, νιώθω εξαντλημένος.

Με πονάνε τα κόκκαλά μου, νοιώθω το κορμί μου άρρωστο, όπως όταν έχω γρίπη.

Σε αυτό το email [email protected] στείλτε μου τα μηνύματά σας (σκέψεις, συναισθήματα, εμπειρίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θέλετε να ερευνήσουμε), ή το τηλέφωνό σας (αν θέλετε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά) και να είστε σίγουροι ότι η δύναμη που θα δώσει ο ένας στον άλλον θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στη μάχη που δίνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε όλο το Ημερολόγιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Το ημερολόγιο