Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηχηρό μήνυμα με άδειες καρέκλες σε Πάτρα, Αιγιάλεια, Αγρίνιο και Πύργο – ΦΩΤΟ

Ηχηρό μήνυμα με άδειες καρέκλες σε Πάτρα...

Κινητοποίηση από τους επαγγελματίες της εστίασης-αναψυχής

Με άδειες καρέκλες, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων των επαγγελματιών της εστίασης-αναψυχής, γέμισαν το απόγευμα της Τετάρτης η Πάτρα, η Αιγιάλεια, ο Πύργος και το Αγρίνιο.

Οι επαγγελματίες της αχαϊκής πρωτεύουσας ανέπτυξαν πάνω από 1.000 άδειες καράκλες στην πλατεία Γεωργίου.

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Σπύρος Στεργίου, μιλώντας στο thebest.gr για τη συμβολική αυτή δράση, επεσήμανε πως το τραπέζι που έχει στηθεί απευθύνεται στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, ως έκκληση να ακούσουν τη φωνή των επαγγελματιών της εστίασης, ενώ αναφέρθηκε και στα περιστατικά των άτυπων πάρτι που στήνονται, λέγοντας πως "λιγοστοί σε όλη την Ελλάδα κάνουν πολύ κακό στην εικόνα του κλάδου, είναι κάποιοι εξυπνάκηδες που καταστρατηγούν τα πάντα".

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Το "παρών" στην Πανελλαδική δράση "Άδειες καρέκλες" των επαγγελματιών της εστίασης έδωσαν και οι καταστηματάρχες της Αιγιάλειας.

Σήμερα έλαβε σάρκα και οστά πανελλαδικά η πρωτότυπη συμβολική κίνηση (άδειες καρέκλες--empty chairs) ως μέρος της Πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας συμμετείχε στη συμβολική αυτή κίνηση, στην περιοχή της Άκολης, όπου οι ιδιοκτήτες έδειξαν τις άδειες καρέκλες των καταστημάτων τους.

ΑΓΡΙΝΙΟ

Και η  Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής και Ψυχαγωγίας του Αγρινίου πραγματοποίησε συμβολική εκδήλωση – διαμαρτυρία,  στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο.

ΠΥΡΓΟΣ

Ανάλογη δράση των καταστηματαρχών εστίασης για τους όρους και το χρόνο επαναλειτουργίας των καταστημάτων τους, που είναι πιθανό σε αρκετές περιπτώσεις να οδηγήσει σε λουκέτα, και στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κεντρική πλατεία του Πύργου: 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις