Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γέμισε με άδειες καρέκλες η πλατεία Γεωργίου- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από τη διαμαρτυρία

Γέμισε με άδειες καρέκλες η πλατεία Γεωρ...

Όλα έτοιμα για τη δράση

Όλα έτοιμα για την δράση του ΣΚΕΑΝΑ "Άδειες καρέκλες" στην Πάτρα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής διαμαρτυρίας. Στις 20:00 απόψε το βράδυ, σε ολόκληρη τη χώρα, με τον ίδιο τρόπο οι καταστηματάρχες εστίασης πραγματοποιούν την δράση διαμαρτυρίας, ως "κραυγή αγωνίας" για το μέλλον τους.

Με τη συμβολική ανάπτυξη 1.000 άδειων καρεκλών στην πλατεία Γεωργίου, στις 8.00 το βράδυ παίρνουν ενεργά μέρος στη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση στη οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 30 σύλλογοι σε όλη τη χώρα.

Όπως φαίνεται από το φωτορεπορτάζ του thebest, τα πάντα είναι έτοιμα και στη θέση τους για την αποψινή δράση!

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, κ. Σπύρος Στεργίου, μιλώντας στο thebest.gr για τη συμβολική αυτή δράση, επεσήμανε πως το τραπέζι που έχει στηθεί απευθύνεται στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, ως έκκληση να ακούσουν τη φωνή των επαγγελματιών της εστίασης, ενώ αναφέρθηκε και στα περιστατικά των άτυπων πάρτι που στήνονται, λέγοντας πως "λιγοστοί σε όλη την Ελλάδα κάνουν πολύ κακό στην εικόνα του κλάδου, είναι κάποιοι εξυπνάκηδες που καταστρατηγούν τα πάντα". Δείτε τις δηλώσεις του:

Δηλώσεις Κ. Πελετίδη

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, ο  οποίος προέβη σε δηλώσεις. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις