Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Δυτική Ελλάδα απο την κακοκαιρία.

Πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Δυτική Ε...

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε ακόμη και ρωγμές σε παλιά σπίτια της Αχαϊας

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα με επιτυχία η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό μιας πενταμελούς οικογένειας στον Άνω Αλισσό. Η οικογένεια, τρεις ενήλικες και δύο παιδιά είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της, ύστερα απο την υπερχείλιση των υδάτων του ποταμού Πείρου και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική υπηρεσία και η ΕΜΑΚ για να τους απομακρύνει απο το σημείο. Άνδρες της υπηρεσίας έφθασαν στην περιοχή και αφού επιβίβασαν με ασφάλεια τα μέλη της οικογένειας σε ειδική βάρκα τους απομάκρυναν απο το σημείο.

Στο μεταξύ ένας τοίχος παλαιού οικήματος υποχώρησε τα ξημερώματα απο τον όγκο του νερού της βροχής. Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή της Τριταίας είδε τον τοίχο του οικήματος που εφάπτεται με το σπιτι του να σχηματίζει ρωγμές και τελικά να υποχωρεί απο το νερό.

Απο το πρωί παραμένει κλειστή η Παλαιά Εθνική Οδός Κορίνθου Πατρών, στο 72,2ο χλμ., Δ.Δ. Πλατάνου, λόγω κατολίσθησης. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριου.

Στο μεταξύ απο το πρωί ισχύει απαγορευτικό στη γραμμή Κυλλήνη Ζάκυνθος λόγω των ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο.

Απο νωρίς το πρωί ξεκίνησε από νωρίς το πρωί να χιονίζει στο Καρπενήσι, Μπράλο και Δομοκό. Προς το παρόν αλυσίδες είναι απαραίτητες μόνο για τα οχήματα που κινούνται προς Καρπενήσι, στη Ράχη Τυμφρηστού, αλλά σε λίγο θα χρειαστούν και προς Μπράλο και Δομοκό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις