Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μειωμένα τα ύποπτα για κορωνοϊό περιστατικά στα Κέντρα Υγείας της Πάτρας

Μειωμένα τα ύποπτα για κορωνοϊό περιστατ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εξηγεί ο αναπλ. επιστημονικός υπεύθυνος του Κ.Υ. Νοτίου Τομέα Πατρών

Κάθε εβδομάδα και λιγότερα περιστατικά ύποπτα για κορωνοϊό καταγράφουν τα κέντρα υγείας που λειτουργούν ως κυματοθραύστες των κυμμάτων πολιτών που εμφανίζουν συμπτώματα που προσιδιάζουν σε εκείνα που προέρχονται από την covid-19. Η εικόνα της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας είναι καλή και βελτιώνεται καθημερινά, ωστόσο γιατροί και νοσηλευτές των κέντρων υγείας δεν καθησυχάζουν και βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε περιστατικό.

Το thebest.gr μίλησε με τον αναπληρωτή επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Νότιου Τομέα Πατρών, ο οποίος μας ενημέρωσε για την εικόνα των περιστατικών που έχουν διαχειριστεί το τελευταίο διάστημα.

 

Αισιόδοξα τα νέα από τα Κέντρα Υγείας της Πάτρας

Από την ημέρα που ρίχτηκαν στην μάχη της πανδημίας του κορωνοϊού και επίσημα τα κέντρα υγείας της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας, καταγράφουν πλήθος ύποπτων περιστατικών τα οποία ανάλογα με την κλινική τους εικόνα προωθούνται για περαιτέρω εξετάσεις.

Η εικόνα που μας μετέφερε ο κ. Μαντζουράνης αντικατοπτρίζει και εκείνη των δύο άλλων κέντρων υγείας, με τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι σε διαρκή επαφή και μέσω τηλεδιασκέψεων και υπο τον υπεύθυνο λοιμωξιολόγο Χαράλαμπο Γώγο, ώστε να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα των ύποπτων και προς εξέταση για κορωνοϊό περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή.


Τα μέχρι ώρας δεδομένα για την Πάτρα και γενικότερα την Αχαΐα, δείχνουν καθησυχαστικά, ωστοσο παραμένει ο φόβος μιας υγειονομικής βόμβας που θα προκαλέσει εξάρσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις