Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ο Ηλίας είναι χαρούμενος, σαν να κατάλαβε πως γίνεται αγώνας για αυτόν"

"Ο Ηλίας είναι χαρούμενος, σαν να κ...

Το συγκινητικό ευχαριστώ των γονιών του 10μηνου αγοριού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο αγώνας της οικογένειας του Σωτήρη Σάββα από τον Αστακό ώστε ο μόλις 10 μηνών γιος της, Ηλίας-Στυλιανός, να αποκτήσει δικαίωμα στη θεραπεία της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας (τύπου Α) από την οποία νοσεί.Tο μωράκι δίνει μάχη με τη γενετική αυτή ασθένεια και οι γονείς του απευθύνουν ηχηρή έκκληση στο Υπουργείο Υγείας ώστε ο Ηλίας-Στυλιανός να υποβληθεί στη γονιδιακή θεραπεία με κόσμο από όλη τη χώρα να στρατεύεται στο πλευρό τους.

Χθες οι γονείς του Ηλία επισκέφθηκαν το μωράκι  στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου στο Ρίου.  «Ήταν πολύ χαρούμενος σαν να κατάλαβε πως γίνεται αγώνας για να τον βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη μάχη για τη ζωή του…», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με το οποίο εκφράζουν  ευχαριστίες για την στήριξη και ευχες.

Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του Ηλία:


Χθες (σ.σ. Μ. Παρασκευή) επισκεφθήκαμε το μικρούλι μας στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ηταν πολύ χαρούμενος σαν να κατάλαβε πως γίνεται αγώνας για να τον βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη μάχη για τη ζωή του… Του είπαμε χαρακτηριστικά «Ηλία μου μη σταματάς να χαμογελάς,το χαμόγελό σου έχει κάνει όλη την Ελλάδα ξανά μία γροθιά όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη να βγεις μέσα από τη μονάδα νικητής και είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Παίρνοντας λοιπόν δύναμη μέσα από το χαμόγελο του Ηλία-Στυλιανού μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας και καλούμε τον υπουργό υγείας να μεριμνήσει το συντομότερο δυνατόν για να έρθει το φάρμακο για τον Ηλία μας και για όλα τα παιδάκια με νωτιαία μυϊκή ατροφία, διότι, δεν υπάρχει χρόνος για άλλη καθυστέρηση! Η κατάσταση της υγείας του παιδιού μας είναι σταθερή αυτή τη στιγμή και περιμένει να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας και που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή τον μικρούλι μας! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση με υγεία ευχή μας να πετύχουμε και την “προσωπική Ανάσταση” του Ηλία-Στυλιανού μας και του χρόνου αυτή την ημέρα να είναι μαζί μας με την οικογένειά του δυνατός και γεμάτος ζωή…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις