Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Με τη διαδικασία του αυτοφώρου αναζητείται ο Μητροπολίτης και η δήμαρχος

Κέρκυρα: Με τη διαδικασία του αυτοφώρου ...

Σχηματίστηκε δικογραφία

Δικογραφία για παραβίαση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για την εφαρμογή των νόμων και των εντολών της Ιεράς Συνόδου, σχημάτισε αργά χθες το βράδυ ο εισαγγελέας Κέρκυρας Διονύσιος Λαμπρίδης για όσα συνέβησαν την Κυριακή των Βαΐων στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Η δικογραφία συντάχθηκε κατά του μητροπολίτη Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο, της δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπης Υδραίου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνού και όλων όσων παρέστησαν στη θεία λειτουργία εκτός των ελάχιστων προβλεπόμενων δια του νόμου.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από τον εισαγγελέα, Κέρκυρας, διότι κατά την τέλεση της θείας λειτουργίας παραβρέθηκαν -πέραν των επιτρεπόμενων ιερέων, διακόνων και ψαλτών και νεωκόρων- η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ορισμένοι πιστοί, τρεις εκ των οποίων, δύο άνδρες και μία γυναίκα κοινώνησαν, παρά τις απαγορεύσεις.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας Διονύσιος Λαμπρίδης «η δικογραφία έχει αποσταλεί στις αστυνομικές Αρχές και εκτελείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις