Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Σκορπιό  - σε χάση.

 

Κριός

Μην βιαστείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας, προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η στάση σας θα περάσει από κριτική.

Ταύρος

Ερωτική διάθεση και ερωτικό κλίμα μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Άκρως ερωτική η μέρα αυτή!

Δίδυμοι

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιοι μελετήσετε τα δεδομένα προσεκτικά. Υπάρχει επίσης και ο ανάδρομος Ερμής που δεν εγγυάται μακροβιότητα…  

Καρκίνος

Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ότι έχει σχέση με τα χρήματα και το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε σύναψη συμφωνιών, καθώς και περιττά έξοδα υπό μορφή ψυχοθεραπείας…

Λέων

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Παρθένος

Φερθείτε με ρεαλισμό και αφήστε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες. Κάποια γεγονότα στον αισθηματικό τομέα προβλέπονται να σας χαλάσουν τη διάθεση

Ζυγός

Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα… Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας και μην παραμελείτε την υγεία σας. 

Σκορπιός

Αν παρασυρθείτε σε διαπληκτισμούς, σύντομα θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων! Μπορεί να συναντήσετε μικροεμπόδια στον εργασιακό τομέα.

Τοξότης

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να οδηγήσει εκεί που το σύμπαν θέλει να βρεθείτε!

Αιγόκερως

Τα αστέρια σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα! Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Υδροχόος

Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα. 

Ιχθείς

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να αποδειχτούν χρήσιμες στο μέλλον. Αποδεχτείτε προτάσεις για έξοδο ή κοινωνικές εκδηλώσεις! 

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being