Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μάχη του κορωνοϊού στα κέντρα υγείας της Πάτρας - Δείτε τις εικόνες

Η μάχη του κορωνοϊού στα κέντρα υγείας τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σε επαγρύπνιση τα Κ.Υ. με γιατρούς και νοσηλευτές να ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις

Τα κέντρα υγείας της Πάτρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή απέναντι στον κορωνοϊό, ενώ παράλληλα διαχειρίζονται πλήθος άλλων ζητημάτων των πολιτών που μεταβαίνουν σε αυτά. Η κάμερα του thebest.gr βρέθηκε στο κέντρο υγείας Νότιου Τομέα Πατρών και οι εικόνες που καταγράψαμε είναι ενδεικτικές της ετοιμότητας στην οποία βρίσκονται, γιατροι και νοσηλευτικό προσωπικό.

Τα κέντρα υγείας της Πάτρας, αποτελούν τον πρώτο κυματοθραύστη ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού, στην ευρύτερη περιοχή. Δεκάδες είναι οι πολίτες που καθημερινά μεταβαίνουν στο κέντρο υγείας του Νότιου Τομέα στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, με την υποψία της νόσου και αντιμετωπίζονται σχετικά. 

Το thebest βρέθηκε στο κέντρο υγείας του νότιου τομέα της Πάτρας και κατέγραψε τις διαδικασίες που ακολουθούνται, βάσει του πρωτοκόλου του ΕΟΔΥ. Ο διευθυντής του Κ.Υ. νότιου τομέα Πατρών και επιστημονικά υπεύθυνος Θεόδωρος Σολωμός, έκανε ενημέρωση του προσωπικού και άκουσε τις παρατηρήσεις τους.

Σε εγρήγορση για τον κορωνοϊό και στο Κ.Υ. Νότιου Τομέα Πατρών

Επιστημονικά υπεύθυνοι, γιατροί και νοσηλευτές, ενημερώνονται τακτικά, με συσκέψεις στις οποίες αναλύονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις, ο αλγόριθμος αντιμετώπισης και ακόμη γνωστοποιούνται οι όποιες αρρυθμίες, είτε ελλείψεις σε υλικά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το κέντρο υγείας Νοτίου Τομέα στα Ζαρουχλέικα, καταγράφει ιατρικά στοιχεία και σχετική βάση δεδομένων, η οποία τουλάχιστον σε ότι αφορά συμπτώματα που προσιδιάζουν σε εκείνα του κορωνοϊού, αξιοποιείται, ώστε να επιτυγχάνεται η πιο έγκυρη και πιο ακριβής διαχείριση, μελλοντικών ανάλογων περιστατικών.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις