Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος και υγιής ... το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Κρήτη - Ο 22ος νεκρός στην Ελλάδα

Νέος και υγιής ... το πρώτο θύμα του κορ...

Τι λένε οι συνάδελφοί του

Σοκ για την Κρήτη και όχι μόνο αποτελεί ο θάνατος του 42χρονου μεταδιδακτορικού ερευνητή του Πανεπιστημίου της Βρέμης, Andreas Hillbol, ο οποίος αν και μόλις 42 ετών και χωρίς υποκείμενο νόσημα, άφησε την τελευταία του πνοή, το απόγευμα της 25ης Μαρτίου στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν.

Μάλιστα ήταν από τις περιπτώσεις που φαινόταν να "περνάει" τον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα, ωστόσο η πορεία έδειξε ότι ιός, αν μη τί άλλο, είναι ύπουλος... Αν και παρέμενε σε καραντίνα στο σπίτι, διατηρώντας συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς στο ΠΑΓΝΗ, η κατάστασή του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί. Χθες η υγεία του παρουσίασε μια ανάκαμψη, μόνο για λίγες ώρες όμως, καθώς κατόπιν επιδεινώθηκε εκ νέου και τελικά κατέληξε...

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο συνάδελφος του εκλιπόντος, Aleksei Buinyi, αποχαιρετά το φίλο του και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και τη σύζυγό του Katrin. Στην πόλη της Βρέμης είχαν καταγραφεί ως χθες 202 κρούσματα, ενώ σε όλη τη χώρα 35740, με 3540 να αναρρώνουν και 186 να χάνουν τη ζωή τους.

Ο 42χρονος ακαδημαϊκός Andreas Hilboll, με ειδίκευση σε θέματα περιβάλλοντος, είχε έρθει στις αρχές Μαρτίου από το Πανεπιστήμιο της Βρέμης για σεμινάριο σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ... δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι και την οικογένειά του.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται άνθρωποι του Πανεπιστημίου Κρήτης, από την είδηση του θανάτου του.

Το μόνο "θετικό" μέσα στην τραγωδία είναι το ότι κανένας από τους οποίους ήρθε σε επαφή με τον εκλιπόντα δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα υγείας, ενώ έχουν παρέλθει οι 14 ημέρες.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις