Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άστεγος άνδρας τυλιγμένος με κουβέρτες στην πλατεία Όλγας, εκτεθειμένος στον κίνδυνο του κορωνοϊού

Άστεγος άνδρας τυλιγμένος με κουβέρτες σ...

Καλό να επιληφθεί της περίπτωσης ο Κοινωνικός Τομέας του Δήμου Πατρέων

Τις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουμε όλοι λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας από τον επικίνδυνο και μεταδοτικό κορωνοϊό, είναι κρίμα να συναντάμε στο κέντρο της Πάτρας να υπάρχει άστεγος συμπολίτης μας που μάλιστα μπορεί να είναι περισσότερο εκτεθειμένος στον κίνδυνο να προσβληθεί από το νέο ιό.

Γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης 17/3/2020 στο γκαζόν, στο κάτω μέρος της πλ. Όλγας (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) στην Πάτρα είδαμε να κοιμάται τυλιγμένος σε κουβέρτες όπως όπως και με τα πράγματα του δίπλα άστεγος άνδρας μέσης ηλικίας. Η εικόνα πραγματικά ήταν απογοητευτική και καλό είναι να επιληφθεί του περιστατικού ο Κοινωνικός Τομέας του Δήμου Πατρέων, τη στιγμή κιόλας που ο Δήμος λειτουργεί υπνωτήριο – ξενώνας αστέγων επί της οδού Μπουκαούρη 100 (στη διασταύρωσή της με την οδό Γούναρη).

Σε επικοινωνία του thebest.grμε τον Θεόδωρο Τουλγαρίδη, υπεύθυνο του Κοινωνικού Τομέα, μας είπε πως θα ελέγξουν ως υπηρεσία την συγκεκριμένη περίπτωση καθώς ενδεχομένως να πρόκειται και για άτομο από τα ήδη καταγεγραμμένα ενώ πρόσθεσε πως η δομή του Υπνωτηρίου του Δήμου στην Μπουκαούρη καθαρίζεται και απολυμαίνεται επισταμένα σε καθημερινή βάση, πως φιλοξενεί 10-12 άτομα καθημερινά που πηγαίνουν και διανυκτερεύουν χωρίς να λείπουν και κάποια βραχείας παραμονής. Τέλος όπως μας είπε ο κ. Τουλγαρίδης, στόχος είναι να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του χώρου του υπνωτηρίου και να μην υπάρξει κάποιο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις