Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Έλληνες στις 21:00 βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές

Οι Έλληνες στις 21:00 βγαίνουν στα μπαλκ...

Κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να βγουν απόψε Κυριακή στις 9:00 στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που όλες αυτές τις ημέρες δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού απευθύνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κάλεσμα έχει ως τώρα βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους χρήστες των social media και αναπαράγεται με αστραπιαίους ρυθμούς από την στιγμή που πρωτοδημοσιεύτηκε.

Σε ένα από τα μηνύματα που κυκλοφορούν από λογαριασμό σε λογαριασμό αναφέρεται: «Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας. Τους ανθρώπους του Συστήματος Υγείας. Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας, για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν. Και όχι μόνο - για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς».

Η ιδέα προέρχεται από την Ισπανία όπου το βράδυ του Σαββάτου εκατομμύρια κάτοικοι βγήκαν επίσης στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν συμβολικά τους υγειονομικούς της χώρας που δίνουν καθημερινά αγωνίζονται κατά του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις