Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού το «έσκασε» από το Νοσοκομείο Πύργου- Τον βρήκαν σπίτι του

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού το «έσκασε» από...

Τον αναζητά η Αστυνομία

00:10 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο άνδρας που το "έσκασε" το νοσοκομείο εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του σε χωριό της Ηλείας και οδηγείται πίσω στο νοσοκομείο.

 

20:20 Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή στις 4:00μ.μ. στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας έφθασε στο Νοσοκομείο για θέμα άσχετο με τον κορωνοϊό. Ωστόσο επειδή παρουσίαζε κάποια ύποπτα συμπτώματα οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του ζήτησαν να πάει σε ένα άλλο τμήμα του νοσηλευτικού ιδρύματος προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Όμως ο άνδρας αποφάσισε να μην ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών και το… έσκασε. Όταν το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους υπευθύνου του Νοσοκομείου, αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και τον αναζητά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για νεφροπαθή με πυρετό. 

Ωστόσο ο εντοπισμός τους κρίνεται δύσκολος καθώς οι άνθρωποι του νοσηλευτικού ιδρύματος δεν έχουν κρατήσει τα στοιχεία του. Το συμβάν κρίνεται ανησυχητικό σε μια περιοχή μάλιστα όπου τα κρούσματα είναι αρκετά και το πρόβλημα με τον κορωνοϊό είναι έντονο.

Το συμβάν σύμφωνα με το patrisnews.com, επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Χριστόπουλος και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Όντως υπήρχε περιστατικό ασθενή να μην θέλει να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά από κει και πέρα το νοσοκομείο δεν είναι φυλακή. Δεν είμαστε δεσμοφύλακες εμείς. Από κει και πέρα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αναζητείται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις