Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

200+ περιστατικά αντιμετώπισαν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού το καρναβαλικό Σαββατοκύριακο στην Πάτρα

200+ περιστατικά αντιμετώπισαν οι εθελον...

Ο απολογισμός

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η ανταπόκριση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην αντιμετώπιση των διακοσίων τεσσάρων (204) περιστατικών που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών του Πατρινού Καρναβαλιού 2019. 

Για μια ακόμη χρονιά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών, σε συνεργασία με εθελοντές της Νοσηλευτικής και της Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος Πατρών,  κατάφερε να διαχειριστεί την πλειοψηφία των περιστατικών στον Υγειονομικό Σταθμό του Ε.Ε.Σ. στο άνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, με σκοπό την αποφόρτιση του Συστήματος Υγείας. Από τα διακόσια τέσσερα (204) ανωτέρω έκτακτα περιστατικά, τα έντεκα (11) κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστούν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία.

Για την υγειονομική και διασωστική κάλυψη, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κινητοποίησε φέτος δύναμη 70 Εθελοντών. 

Στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, οργανώθηκε και λειτούργησε όπως κάθε χρόνο, Υγειονομικός/Πρωτοβοηθητικός Σταθμός στελεχωμένος από Εθελοντές  και εξοπλισμό καθώς και Ειδικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Τηλεπικοινωνιών.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις