Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καρκά μετά την αποφυλάκιση του! ΒΙΝΤΕΟ

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καρκά μετά τη...

"Όταν μας κατηγορούν άδικα να δείχνουμε το πρόσωπο μας"

Με ανοιχτές τις αγκαλιές τους και πλημμυρισμένοι από χαρά οι γονείς του ηθοποιού Γιώργου Καρκά τον περίμεναν για να τον σφίξουν στην αγκαλιά τους ένα 24ωρο μετά την αθωωτική απόφαση του μικτού ορκωτού δικαστηρίου.

"Όταν μας κατηγορούν άδικα να δείχνουμε το πρόσωπο μας" ανέφερε χαρακατηριστικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. 

Όπως ανέφερε η μητέρα του ηθοποιού Μαρία Καρκά, περίμεναν με αγωνία την αποφυλάκιση του παιδιού τους μετά από 15 μήνες εγκλεισμού στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Μη μπορώντας να κρύψει την χαρά της, καθώς και την συγκίνηση της για το αίσιο τέλος αυτής της ιστορίας η κυρία Καρκά αναφέρει «Μόλις ήρθαμε στις φυλακές να πάρουμε τον γιο μας, από λεπτό σε λεπτό θα είναι επιτέλους ελεύθερος, όλα είναι καλά».

Αθώος μετά την περιπέτεια

Ο Γιώργος Καρκάς κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία εχθές (3/3/2020) για την κατηγορία του βιασμού του νεαρού οδηγού ταξί το Νοέμβριο του 2018. Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο ηθοποιό ενώ διαφορετική άποψη είχαν οι 3 τακτικοί δικαστές.

Παράλληλα ο ηθοποιός κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για κατοχή ναρκωτικών. Για το αδίκημα αυτό, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε την επιβολή της ποινής φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή.

Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το κατάμεστο ακροατήριο ενώ ακολούθησε θερμός εναγκαλισμός του κατηγορουμένου με τους γονείς του.

 

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις