Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έως 16 Μαρτίου 2020 η κατάθεση προτάσεων για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα "Κ. Καραθεοδωρή"

Έως 16 Μαρτίου 2020 η κατάθεση προτάσεων...

Η χρηματοδότηση των προτάσεων που θα επιλεγούν θ' αρχίσει την 1η Ιουλίου 2020 και θα έχει διάρκεια 3 χρόνων

Το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει ως στόχο τη συνεχή ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας με κάθε δυνατό τρόπο και ειδικότερα την ενίσχυση της Βασικής Έρευνας, δεδομένου ότι η Εκπαίδευση και  η  Έρευνα  αποτελούν  θεμελιώδεις  και  άρρηκτα  συνδεδεμένες  δραστηριότητες  της ακαδημαϊκής ζωής.

Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει στην καλλιέργεια της φιλοσοφίας της έρευνας, ενδυναμώνει την ποιότητα της εκπαίδευσης και συντελεί στη δημιουργία υψηλού επιπέδου ερευνητικού δυναμικού.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Βασικής Έρευνας, το Πανεπιστήμιο Πατρών υλοποιεί από το 1998 το πρόγραμμα «K. Καραθεοδωρή».

Στόχος του Προγράμματος «K. Καραθεοδωρή 2020» είναι η ενίσχυση των νεοδιορισθέντων και ηλικιακά νέων μελών ΔΕΠ όλων των βαθμίδων του Πανεπιστημίου Πατρών και εμμέσως των υποψηφίων διδακτόρων τους, ώστε να  υλοποιήσουν νέες ιδέες, να  ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της ερευνητικής τους ομάδας και να συμβάλουν στην ανάπτυξη διεθνώς της αναγνωρισμένης έρευνας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Σύμφωνα με την παρούσα προκήρυξη προτάσεις για χρηματοδότηση μπορούν να υποβάλουν νεοδιορισθέντα και νέα σε ηλικία μέλη ΔΕΠ όλων των βαθμίδων που δεν έχουν λάβει προηγούμενη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «K. Καραθεοδωρή». Στην παρούσα πρόσκληση θα χρηματοδοτηθούν 7 προτάσεις.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή των προτάσεων είναι η Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020.

Η χρηματοδότηση των προτάσεων που θα επιλεγούν αναμένεται να αρχίσει την 1η Ιουλίου του 2020 και θα έχει διάρκεια 3 χρόνων (μέχρι το τέλος Ιουνίου 2023).

Αναλυτικές πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://caratheodory.upatras.gr/?page_id=1103

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, στις 11 το πρωί στο μικρό Αμφιθέατρο (Ι4) στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα Απολογισμού “Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 2013 – Βασική Έρευνα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις