Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Καλλιρρόη Ανδριανή Θωμά αποχαιρετά τον Μιχάλη Βασιλάκη

Η Καλλιρρόη Ανδριανή Θωμά αποχαιρετά τον...

Όπως γράφει, "θα μας λείψει το καθάριο βλέμμα σου, η ζεστή καλημέρα σου, η στοργή και η έννοια σου"

Η Καλλιρρόη Ανδριανή Θωμά ομότιμη καθηγήτρια Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών σε κείμενο της που απέστειλε στο thebest.gr αποτείνει έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα Μιχάλη Βασιλάκη.

Όπως αναφέρει, «Έφυγε ο Μιχάλης. Ο Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Ο φίλος, ο σύντροφος όλων.

Ακόμη κι αυτών που δεν συμπορεύτηκαν κομματικά μαζί του. Ο αγωνιστής που με περίσσεια ανθρωπιά πάλευε ως το τέλος για το δίκιο.

Ο Μιχάλης μετά το πτυχίο του από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου μας υπηρέτησε στην Β Έδρα Φυσικής ως διδάσκων και ερευνητής. Παρόλο που η θέση αυτή υποσχόταν μια λαμπρή καριέρα για ένα ανήσυχο μυαλό σαν το δικό του την άφησε συνεπής στην ιδεολογία του, για να κάνει χειρωνακτικές δουλειές για ένα μεγάλο διάστημα πριν υπηρετήσει στο τέλος στην Μέση Εκπαίδευση.

Θα μας λείψεις Μιχάλη. Θα μας λείψει το καθάριο βλέμμα σου, η ζεστή καλημέρα σου, η στοργή σου, η έννοια σου που τη νοιώθαμε όπου κι αν ήσουν. Μια σπουδαία κληρονομιά για την υπέροχη Μαρία που μεγαλώσατε μαζί με τη Νία ώστε να είναι ο άξιος συνεχιστής μιας μεγάλης γεμάτης συνέπεια πορείας. Μιχάλη, ήταν ξεχωριστή τιμή για μας που μας λογάριαζες φίλους.

Για αυτό και ο τόσος πόνος που μοιραζόμαστε με τους δικούς σου. Εμείς και τα παιδιά μας που σε γνώρισαν θάχουμε να λέμε στα δικά τους παιδιά για τον εξαίρετο φίλο και Άνθρωπο που έκανε ένα πέρασμα από τη ζωή μας.

Ένα  πέρασμα που μοιάζει τόσο μα τόσο σύντομο και για αυτό άδικο πολύ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις