Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Συναγερμός στο «Αττικόν» για ύποπτο κρούσμα κορωναϊού

Συναγερμός στο «Αττικόν» για ύποπτο κρού...

Ασθενής ένας 33χρονος Κινέζο ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε στην Κίνα

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Αττικόν για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα 33χρονο Κινέζο ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε στην Κίνα, και εμφάνισε συμπτώματα που τον ανησύχησαν.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, καθώς, όπως υποστήριξε εκδήλωσε βήχα και γρίπη. Αμέσως υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν φέρει τον ιό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το HealthReport.gr, ο 33χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα από την Κίνα πριν από δέκα μέρες. Δεν έμενε, όπως είπε στους γιατρούς, στη Γουχάν αλλά σε άλλη πόλη, η οποία, επίσης, έχει χτυπηθεί από τον φονικό ιό.

Ήδη ο 33χρονος μπήκε σε απομόνωση μέχρι να βγει το αποτέλεσμα από το δείγμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν, Σπύρος Αποστολόπουλος, διαβεβαίωσε  ότι «έχουν ληφθεί όλα τα μετρά για την υποδοχή του ύποπτου περιστατικού ενώ το προσωπικό έχει λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης, όπως προβλέπεται από τις σχετικές οδηγίες που έχουμε λάβει από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας».

Να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο “Αττικόν” έχει οριστεί, με εντολή του υπουργείου Υγείας, ως νοσοκομείο αναφοράς για την υποδοχή των ύποπτων κρουσμάτων της λοίμωξης από τον νέο κοροναϊό στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being