Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στα Καλάβρυτα

Οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού έκοψαν τ...

Επισκέφθηκαν και το Χιονοδρομικό κέντρο, την περασμένη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Αφού έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην Πάτρα στο ξενοδοχείο Αστήρ σε μία εκδήλωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος και οι χορευτές του δραστήριου Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πατρών ταξίδεψαν και μέχρι τα γραφικά, χιονισμένα Καλάβρυτα όπου με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 2/2/2020 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στην πόλη των Καλαβρύτων για καφέ ενώ στη συνέχεια οι εκδρομείς πραγματοποίησαν μία όμορφη βόλτα στον Χελμό, στο χιονοδρομικό κέντρο όπου και δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν όλοι μία ηλιόλουστη ημέρα στο χιονισμένο τοπίο του πιο ξεχωριστού και πολυτραγουδισμένου βουνού της Πελοποννήσου.

Η επόμενη στάση ήταν στην όμορφη ταβέρνα "Σπέρχος" όπου τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού απόλαυσαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι Καλαβρυτινοί φίλοι και μέσα σε ένα πολύ όμορφο, ζεστό κλίμα έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος 2020 και η ανταλλαγή των ευχών για μία καλή και δημιουργική χορευτική χρονιά. Ο τυχερός του φλουριού ήταν ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Σειρά έπειτα είχε ο χορός, όπου όλοι ξεφάντωσαν και χόρεψαν με την καρδιά τους αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ενότητα του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις