Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς αντέδρασαν Ουίλιαμ - Κέιτ στο τρολάρισμα του Μπραντ Πιτ για τη βασιλική οικογένεια; ΒΙΝΤΕΟ

Πώς αντέδρασαν Ουίλιαμ - Κέιτ στο τρολάρ...

Στην απονομή των βραβείων BAFTA

Ο Μπραντ Πιτ τιμήθηκε με το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου στα BAFTA και, παρότι δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή απονομής, έστειλε μια ευχαριστήρια επιστολή από την οποία δεν έλειψε το χαρακτηριστικό του χιούμορ.

Παρόντες στα φετινά βραβεία BAFTA στο Λονδίνο ήταν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον που φάνηκαν να υποδέχονται με «βασιλική αβρότητα» τα αστεία του Πιτ, για το Brexit και τη μετανάστευση του Χάρι και της Μέγκαν στον Καναδά.

Η Μάργκοτ Ρόμπι, που παρέλαβε το βραβείο αντ' αυτού, διάβασε την επιστολή του ηθοποιού, όπου ανέφερε: «Γεια σου Βρετανία, μαθαίνω ότι είσαι πλέον μόνη. Καλώς όρισες στο κλαμπ. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τον διακανονισμό του διαζυγίου», μπλα μπλα μπλα, συνέχισε η Ρόμπι και η αίθουσα πλημμύρισε γέλια.

Ο Πιτ επιφύλασσε ένα ακόμη σχόλιο για την παραίτηση του πριγκιπικού ζευγαριού από τα καθήκοντά: «Α! Και λέει, πως θα ονομάσει αυτό το βραβείο Χάρι επειδή είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα το πάρει στις ΗΠΑ» διάβασε μειδιώντας η Ρόμπι, τονίζοντας πως αυτά είναι «δικά του λόγια και όχι δικά της».

H κάμερα στράφηκε αμέσως στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που φάνηκαν να γελούν - η Κέιτ λίγο πιο έντονα από τον ελαφρώς συγκρατημένο Δούκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight