Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κίνηση αλληλεγγύης από το ΜέΡΑ25 Αχαΐας

Κίνηση αλληλεγγύης από το ΜέΡΑ25 Αχαΐας

Προσέφεραν παιχνίδια και δώρα σε παιδιά

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΜέΡΑ25 Αχαΐας αναφέρει τα εξής: 

"Tο ΜέΡΑ25 θέλει να ευχαριστήσει τους πολίτες της Αχαΐας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας παιχνίδια και δώρα προκειμένου να παραδοθούν στα παιδιά του πολέμου που φιλοξενούνται στο Μεσολόγγι. Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε πρόσφατα ,με την άδεια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης ,στο Θεοξένια.

Τριανταπέντε παιδιά στο χώρο φιλοξενίας του Θεοξένια στο Μεσολλόγγι, ανταποκρίθηκαν με απροσδόκητη χαρά στην προσφορά ακόμα και του πιο ταπεινού παιχνιδιού ενώ δεν έλειψαν και δώρα έκπληξη (όπως κάποιο παιδάκι που προσέφερε τον κουμπαρά με το χαρτζηλίκι του).
Οι γονείς των παιδιών επίσης μας μετέφεραν και πόσο απαραίτητα τους ήταν και  τα ρούχα που τους προσφέραμε . 
Σαν ΜέΡΑ25 ευχόμαστε & παλεύουμε, η βαρβαρότητα και ο παραλογισμός του πολέμου να μένουν μακριά από τα παιδιά  όλου του κόσμου, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαθά της ειρήνης και του πολιτισμού.

Eπειδή τα παιδιά αυτά μεγαλώνουν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες  και οι ανάγκες τους είναι διαρκείς και πάγιες, σε περίπτωση που κάποιοι πολίτες επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στα παιδιά αυτά παιχνίδια και ρούχα που περισσεύουν, μπορούν να επικοινωνήσουν οποιαδήποτε στιγμή στο [email protected].
Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν πως αγκάλιασαν τα παιδιά την προσφορά των Πατρινών.

Η τελευταία ζωγραφιά που απεικονίζει ενα καράβι με μια καρδιά είναι ίσως το καλύτερο δώρο ελπίδας και ειρήνης από τα παιδιά, προς όλους όσους προσέφεραν."  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις