Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός στην πρεμιέρα του "Χαλβάη 5-0" στην Αθήνα - Άνοιξαν 5 αίθουσες για να χωρέσει ο κόσμος

Χαμός στην πρεμιέρα του "Χαλβάη 5-0...

Η κωμική περιπέτεια με τον Μάρκο Σεφερλή θα παιχθεί από την Πέμπτη 30/1 και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε

Το αδιαχώρητο επικράτησε στη λαμπερή πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης κωμικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή, «Χαλβάη 5-0» που έγινε τη Δευτέρα 27/1/2020 το βράδυ στην Αθήνα, στον κινηματογράφο Village στο “The Mall Athens” στο Μαρούσι.

Η ταινία σε διανομή της Village, βγαίνει στις αίθουσες από την Πέμπτη 30/1 και θα παιχθεί και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare καθώς και στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη.

Στην πρεμιέρα παρέστησαν πολλά γνωστά πρόσωπα από το χώρο της σώουμπιζ ενώ ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκε με το look της ταινίας. Παρόντες ήταν & η σύζυγος του Έλενα Τσαβαλιά που παίζει και στην ταινία και ο γιος τους. Όπως διαβάσαμε, λόγω της πληθώρας των καλεσμένων και του κόσμου, η προβολή του «Χαλβάη 5-0», έγινε σε συνολικά πέντε αίθουσες ενώ ακόμη και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, όπως ο «Ντάνος» -Γιώργος Αγγελόπουλος, κάθισαν στα σκαλάκια της αίθουσα αφού δεν υπήρχαν κενά καθίσματα.

Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 8 το απόγευμα και τελικά άρχισε στις 10 το βράδυ έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει να καθίσει και να απολαύσει την ταινία. Ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής κάποια στιγμή έκανε και τον «ταξιθέτη» προκειμένου να βολευτούν όλοι οι θεατές. Παρόντες στην πρεμιέρα και ο Νίκος Ζωιδάκης με την λύρα του και χορευτές από την Κρήτη.

Σε σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη και σενάριο του ίδιου του Μάρκου Σεφερλή, η ταινία “Χαλβάη 5-0” τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου, μέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας.

Πρωταγωνιστούν οι: Μάρκος Σεφερλής, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Η ταινία αναμένεται να κάνει εμπορική επιτυχία.

Οι φωτ. είναι από το tlife & το gossip-tv

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight