Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τσιγκρής σε Μ. Χρυσοχοΐδη: “Ανάγκη δεύτερου πυροσβεστικού σταθμού στην Πάτρα…”

Α. Τσιγκρής σε Μ. Χρυσοχοΐδη: “Ανάγκη δε...

Στο πλαίσιο της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής

Το αίτημα για τη δημιουργία δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, έθεσε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο πλαίσιο της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κ. Τσιγκρής ανέφερε τα ακόλουθα:

«Η Αχαΐα έχει άμεση ανάγκη από τη δημιουργία τουλάχιστον ενός δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, προκειμένου να καλυφθούν αποτελεσματικά οι πολλαπλές ανάγκες του τρίτου μεγαλύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της χώρας που σύμφωνα με την απογραφή του 2011 αριθμεί περισσότερους από 300.000 κατοίκους.

Πρέπει να ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για παροχή υπηρεσιών πυρασφάλειας και πυροπροστασίας με τη δημιουργία δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα και να διαθέσουμε το ανάλογο προσωπικό και τα απαιτούμενα μέσα για την αποτελεσματική πυροπροστασία των πολιτών…».

*Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις