Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ήταν όλοι οι σταρ εκεί, στην αναμνηστική φωτό & στο γεύμα των Όσκαρ

Ήταν όλοι οι σταρ εκεί, στην αναμνηστική...

Από τον Μπραντ Πιτ και τον Αλ Πατσίνο μέχρι την Σαρλίζ Θερόν, τη Λόρα Ντερν και τον Νεοζηλανδό Τάικα Γουαϊτίτι

Πλησιάζει η απονομή των φετινών Όσκαρ (είναι στις 9 Φεβρουαρίου 2020) και όλοι οι φετινοί υποψήφιοι όπως έχει καθιερωθεί, συγκεντρώθηκαν για την αναμνηστική φωτογραφία και αυτό το ενσταντανέ ήταν η τέλεια ευκαιρία για να χαζέψουμε την ομαδική φωτογραφία των υποψηφίων, σταρ και μη.

Ήταν όλοι τους εκεί: ο Μπραντ Πιτ που λογίζεται και ως φαβορί για το Όσκαρ β’ ανδρικού, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, η Σαρλίζ Θερόν, η Κάθι Μπέιτς, ο Αλ Πατσίνο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Και η μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ: η τελετή του γεύματος των υποψηφίων ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον σταρ του μπάσκετ που έφυγε με τραγικό τρόπο πριν δυο μέρες, στα 41 του μόλις χρόνια. Ο Κόμπι Μπράιαντ νικητής βραβείου Όσκαρ κι εκείνος το 2018 στην κατηγορία του ανιμέσιον μικρού μήκους, ήταν παρών στο ίδιο γεύμα δυο χρόνια νωρίτερα.

Σε μια πιο ευχάριστη νότα, όπως γράφει το flix.gr, η κούκλα Σαρλίζ Θερόν που είναι υποψήφια για α’ γυναικείο για το φιλμ «Βόμβα», πήγε στο γεύμα των υποψηφίων για Όσκαρ, με τη μαμά της, Γκέρντα, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο με τον μπαμπά του, Τζορτζ ενώ η Ρενέ Ζελβέγκερ έκανε παρέα με την Νταϊάν Γουόρεν, η Γκρέτα Γκέργουιγκ με την Λόρα Ντερν που επίσης παίζει στις «Μικρές Κυρίες», μιας και η... μούσα της, Σαόρσι Ρόναν, απουσίαζε, όπως και ο Χοακίν Φίνιξ, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Μάργκο Ρόμπι.

Στο μπουφέ οι προσκεκλημένοι μπορούσαν ν' απολαύσουν αποκλειστικά vegan (plant based) καναπεδάκια, κάτι που ίσχυε και στο φαγητό των Χρυσών Σφαιρών, ενώ το δείπνο που ακολουθεί την τελετή απονομής των Όσκαρ, το Governor's Ball, φέτος, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι κατά 70% vegan και κατά 30% πιάτα χορτοφαγικά, ψάρι και κρέας.

Ενώ, παραδοσιακά, η Λόρα Ντερν είναι η ηθοποιός που καλεί όλους τους υποψηφίους για την ομαδική φωτογραφία, φέτος, καθώς είναι η ίδια υποψήφια, το χρέος ανέλαβε η Ιλεάνα Ντάγκλας. Η παραγωγή της τελετής απονομής των βραβείων, έδωσε και τις συμβουλές της στους υποψηφίους σχετικά με το λόγο τους στην περίπτωση που βραβευτούν: «Να είστε προετοιμασμένοι, σύντομοι και να μιλήσετε από καρδιάς, μην απαριθμήσετε όλους τους ανθρώπους που σας βοήθησαν, μην κρατάτε στα χέρια χαρτί ή κινητό, μιλήστε για το τι σημαίνει για σας το Όσκαρ.» Ως γνωστόν, οι νικητές έχουν στη διάθεσή του ένα λεπτό στη σκηνή, πριν η μουσική τους... παρασύρει στην έξοδο.

*Στην κεντρική πλευρά της ομαδικής, αναμνηστικής φωτογραφίας, θα εντοπίζετε την σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουιγκ με γραβάτα, τον Ρότζερ Ντίκινς, τον Αλ Πατσίνο, τη Ρενέ Ζελβέγκερ, τη Σάντι Πάουελ και τη Σαρλίζ Θερόν ντυμένη σίγουρα όπως ήθελε η μαμά της...

Τέλος όλοι οι παρόντες φορούσαν ταμπελάκια με το όνομα τους, μέχρι και ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight