Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ταινία "Parasite" από τη Ν. Κορέα έγραψε ιστορία στην 26η τελετή απονομής των βραβείων SAG

Η ταινία "Parasite" από τη Ν. ...

Από τις ωραίες εκπλήξεις η βράβευση της Τζένιφερ Άνιστον που συναντήθηκε μάλιστα με τον Μπραντ Πιτ και είχαν τρυφερή συνομιλία

Το κορεατικό θρίλερ & με στοιχεία σάτιρας «Parasite – Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο έγραψε ιστορία στην 26η τελετή απονομής των Screen Actors Guild - SAG Awards (Βραβεία Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών)  καθώς είναι η πρώτη ξενόγλωσση ταινία που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Συνολική Ερμηνεία σε Ταινία που είναι το αντίστοιχο του Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Το φιλμ είναι υποψήφιο και για 6 Όσκαρ ενώ έχει πάει πολύ καλά και εμπορικά. Στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής οι εισπράξεις ξεπερνούν τα 28 εκατ. δολάρια συν άλλα 112 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Το “The Crown” του Netflix κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Δραματική Σειρά και το  The Marvelous Mrs. Maisel” στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Κωμική Σειρά.

Όπως συνέβη και στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, η Ρενέ Ζελβέγκερ έφυγε με το βραβείο Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο συγκινητικό φιλμ «Judy» και ο Χοακίν Φίνιξ με το βραβείο Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου για το “Joker” ενώ στους β’ ρόλους επικράτησαν τα φαβορί, Λόρα Ντερν για την «Ιστορία Γάμου» όπου υποδύεται την δυναμική δικηγόρο της Σκάρλετ Γιόχανσον, και Μπραντ Πιτ για το «Κάποτε…στο Χόλιγουντ»..

Από τις στιγμές που πουσυζητήθηκαν η πολύ φιλική έως και τρυφερή συνάντηση του Μπραντ Πιτ με την πρώην σύζυγο του Τζένιφερ Άνιστον, η οποία και ήταν επίσης από τις κερδισμένες της βραδιάς παίρνοντας βραβείο SAG για το “The Morning Show” (Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά).

Με τη νίκη του εξέπληξε ο Πίτερ Ντίκλατζ, ο οποίος κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά για το «Game of Thrones». Η Φίμπι Γουόλερ - Μπριτζ “Fleabag” και ο Τόνι Σαλούμπ  (The Marvelous Mrs. Maisel) απέσπασαν τα βραβεία Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας και Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας σε Κωμική Σειρά.

Τιμητικό SAG απονεμήθηκε στον θρύλο του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Οι φωτ. είναι από το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight