Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Έφαγε πόρτα" η Μέγκαν Μαρκλ από το οικογενειακό συμβούλιο; Γιατί δε συμμετείχε

"Έφαγε πόρτα" η Μέγκαν Μαρκλ α...

Το παρασκήνιο της συνάντησης της βασιλικής οικογένειας

Μετά το οικογενειακό συμβούλιο της βασιλικής οικογένειας που έγινε στο Σάντρινγχαμ και μετά τις διαρροές από το Παλάτι ότι η Μέγκαν Μαρκλ αποκλείστηκε από αυτήν, ήρθε η απάντηση.

Η εξήγηση που είχε δοθεί για τον αποκλεισμό της Μέγκαν Μαρκλ που βρίσκεται στο Βανκούβερ με τον γιο της Άρτσι, ήταν οι φόβοι ότι επειδή η επικοινωνία θα ήταν μέσω τηλεφώνου θα μπορούσε να ηχογραφηθεί. Ή επίσης ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να ακούει τον διάλογο χωρίς την συναίνεση της Βασίλισσας.

Η απάντηση ήρθε μέσω εκπροσώπου του ζευγαριού ο οποίος τόνισε:

«Οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν απαραίτητο να παρευρεθεί έστω και τηλεφωνικά η Δούκισσα». Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Daily Mail  ήταν σε συνεχή επικοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια του οικογενειακού συμβουλίου πιθανότατα μέσω WhatsApp.

Δεν θα υπάρξει άλλο οικογενειακό συμβούλιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, Βασίλισσα, Κάρολος, Γουίλιαμ και Χάρι δεν θα συναντηθούν ξανά κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά θα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνουν την ώρα που οι προσωπικοί τους σύμβουλοι ψάχνουν να βρουν λύση για το τι θα γίνει με τους τίτλους του Χάρι και της Μέγκαν. Η συμφωνία που θα καταλήξουν θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το παρασκήνιο της συνάντησης

Η οικογένεια έλυσε το πρόβλημα αυτό μόνη της όπως το συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και λέγοντας οικογένεια εννοούμε τον Χάρι, τον Γουίλιαμ, τον Κάρολο και την Βασίλισσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογενειακή σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλοι έλαβαν διαβεβαιώσεις και κυρίως η Βασίλισσα από τον εγγονό της στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν ότι δεν θα φέρει σε περαιτέρω δύσκολη θέση την οικογένειά του και κυρίως τη Μοναρχία.

Η Βασίλισσα ωστόσο επιμένει να είναι πολύ απογοητευμένη. Συμφώνησε λοιπόν σε μια μεταβατική περίοδο έτσι ώστε οι Σάσεξ να σταματήσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους αφού θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στον Καναδά.

Η απαγόρευση στη Μέγκαν

Ο Χάρι, ο Γουίλιαμ και ο Κάρολος έφυγαν με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα. Όσο για τη Μέγκαν Μαρκλ που πολύ ήθελε να συμμετάσχει στο οικογενειακό συμβούλιο «έφαγε πόρτα» μετά από εισήγηση των βασιλικών συμβούλων γιατί κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ασφαλές. Όπως τόνιζαν πηγές από το Παλάτι κανείς δεν γνώριζε ποιος άλλος θα άκουγε από το Βανκούβερ όπου βρίσκεται η Μέγκαν. «Αυτή ήταν μια άκρως απόρρητη οικογενειακή συζήτηση και όχι μια ανοικτή διάσκεψη», είπαν χαρακτηριστικά.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν θεωρεί ότι έχει κλείσει το θέμα καθώς γνωρίζει ότι ο Χάρι θα προσπαθήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς του από τα χρήματα που ο πατέρας του διαχειρίζεται. «Δεν θα έχει απεριόριστους πόρους. Ο Χάρι πρέπει να το ξέρει αυτό», τόνισε πηγή κοντά στον Κάρολο.

Η Βασίλισσα έχει ζητήσει να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εμπορευματοποιηθεί ο τίτλος που κατέχουν η Μέγκαν και ο Χάρι. «Κανείς δεν θέλει στο Παλάτι να δει το όνομα των Σάσεξ ως μάρκα σε βούτυρο», τόνιζαν.

Θα τους πάρει τους τίτλους;

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές την ανακοίνωση της Βασίλισσας μπορεί κανείς να διακρίνει ότι τους αποκαλεί με τα μικρά τους ονόματα και όχι ως Δούκα και Δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό, μπορεί να δείχνει δυο πράγματα. Είτε ότι θα τους πάρει τους τίτλους που κατέχουν, είτε ότι ήθελε να είναι οικεία στην ανακοίνωση προς τον εγγονό της.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι η ανακοίνωση είχε έναν ασυνήθιστα προσωπικό τόνο και δείχνει την μεγάλη της ανησυχία. Και τέλος πάντως ότι «τους πάει με το καλό», που λέει ο λαός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight