Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε την απόφασή της για Χάρι – Μέγκαν

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε την απόφ...

Ποια είναι η στάση του Παλατιού

Την απόφασή της για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, που ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, δημοσιοποιίησε η Βασίλισσα Ελισάβετ. Με

Με ανακοίνωσή της, η Βασίλισσα Ελισάβετ υποστηρίζει ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ σέβεται την απόφασή τους, αλλά δεν θα λαμβάνουν χρηματοδότηση από το λαό της Μεγάλης Βρετανίας.

Παράλληλα, τονίζει πως έχει συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μια περίοδος μετάβασης στην οποία ο Χάρι και η Μέγκαν θα περάσουν χρόνο στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οριστικές αποφάσεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

«Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια» τονίζει η 93χρονη μονάρχης σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε.

«Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρους απασχόλησης Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια παραμένοντας αξιότιμο κομμάτι της οικογένειάς μου».

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισήμανε ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι θα περάσει χρόνο στη Βρετανία και τον Καναδά, προσθέτοντας ότι υπάρχει πολλή δουλειά για να γίνει σχετικά με την οριστικοποίηση των μελλοντικών ρυθμίσεων που θα αφορούν το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight