Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον γκρεμό όπου σκοτώθηκε ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον γκρεμό όπου...

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων

Θεόδωρος Νιτσιάκος σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 76 ετών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων και ο θάνατος του επιχειρηματία ήταν ακαριαίος.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε μετά την τραγωδία και δημοσιοποίησε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η οροφή του τζιπ καταστράφηκε και ο θάνατος του επιχειρηματία και ευεργέτη της περιοχής, ήταν αναπόφευκτος.

Στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων οι συγχωριανοί και φίλοι του παραμένουν συγκλονισμένοι. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος όχι μόνο επισκεπτόταν τον τόπο του, αλλά βοηθούσε με δωρεές. Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, κάτοικος της Αετομηλίτσας, τον σταμάτησε για να μάθει αν ο επιχειρηματίας, θα τους τιμούσε με την παρουσία του, στην κοπή της βασιλόπιτας.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος της είπε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι αύριο το πρωί εδώ αλλά θα προσπαθήσω να περάσω αργότερα». Λίγες ώρες μετά σημειώθηκε το δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Πως συνέβη το τραγικό τροχαίο

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 76χρονος επιχειρηματίας στις 20.30 το βράδυ της Παρασκευής -   έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του -  κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας-Πληκατίου ,όταν στο 5ο χιλιόμετρο το όχημα λόγω του πάγου στο οδόστρωμα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του  και ακινητοποιήθηκε .

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θοδωρής Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές, Οι χωριανοί κατάφεραν να  ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία , με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις