Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυλλήνη: Το ευχαριστώ της γυναίκας που έπεσε στη θάλασσα με το ΙΧ της, στους Λιμενικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Κυλλήνη: Το ευχαριστώ της γυναίκας που έ...

Η γυναίκα ζήτησε μάλιστα να αποδοθούν στους λιμενικούς τιμές από την υπηρεσία τους

Τους δύο λιμενικούς που της έσωσαν τη ζωή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ευχαρίστησε η Μένη Κουμαριώτη - Γεράκη, η γυναίκα που το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 είδε το αυτοκίνητό της να καταλήγει στη θάλασσα από το πλοίο Fior di Levante στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Το δυνατό μπουρίνι που χτύπησε το πλοίο τη στιγμή της αποβίβασης οχημάτων και επιβατών, έσπασε τους κάβους με αποτέλεσμα το πλοίο να κινδυνέψει να χτυπήσει στον προβλήτα και το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας να καταλήξει στη θάλασσα.

Η ίδια σε δηλώσεις της στο σάιτ ilialive.gr ευχαρίστησε τους δύο λιμενικούς που της έσωσαν τη ζωή, ενώ ζήτησε να αποδοθούν τιμές σε αυτούς από την υπηρεσία τους, σχολιάζοντας πως όσο υπάρχουν άνθρωποι όπως αυτοί, θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές. Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης 24/12/2019, δύτης της εταιρίας Levante Ferries βούτηξε στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Κυλλήνης για να αναζητήσει το αυτοκίνητο προκειμένου με γερανό να ανασυρθεί από τον πυθμένα της θάλασσας.

Ωστόσο λόγω της κατάστασης που επικρατεί και τα πολύ θολά νερά στο λιμάνι το όχημα δεν εντοπίστηκε. Πιθανότατα να γίνει νέα προσπάθεια την Τετάρτη. Ωστόσο όπως δήλωσε και η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, είχε μαζί της προσωπικά αντικείμενα καθώς ταξίδευε για να περάσει τα Χριστούγεννα εκτός Κεφαλονιάς όπου και διαμένει μόνιμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις