Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καλό το παραμύθι αλλά ο δράκος έχει αφλογιστία...

Καλό το παραμύθι αλλά ο δράκος έχει αφλογιστία...

Του Δημήτρη Παπαδόπουλου, Μέλους Συντονιστικού «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ»

Οι συχνές φλυαρίες του Δημάρχου Πατρέων για τη σύμπραξη της αντιπολίτευσης με  δήθεν σκοτεινές συναντήσεις συνεννόησης ρίχνουν το μπαλάκι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Με ό,τι άλλο μπορεί, να φανταστεί προερχόμενο από το θαυμαστό κόσμο των παραμυθιών προσπαθεί για άλλη μια φορά να ξεφύγει από όλους αυτούς που τον «καταδιώκουν». Βέβαια από το λεξικό του ΚΚΕ έχει διαγράφει η λέξη συνεννόηση για να χρησιμοποιείται στις γραμμές του.

Θυμηδία προκαλεί και η συμπολίτευση της Ανυπότακτης Πολιτείας με τη Λαϊκή Συσπείρωση δίνοντας ο ένας στον άλλο λευκή επιταγή στήριξης.

Η πολλά υποσχόμενη φιλολαϊκή πολιτική για το δήμο «της φτώχειας και της ανεργίας» καλά κρατεί. Γιατί λοιπόν καλείται ο Πατραϊκός λαός να πληρώνει τα ίδια ενώ ο νόμος, λύνει τα χέρια να δημιουργηθούν χωρικές ζώνες δημοτικών τελών. Ο νόμος ορίζει κατ’ ελάχιστον 3 κλίμακες. Τί εμπόδισε τη δήθεν αριστερή παράταξη του ΚΚΕ να δημιουργηθούν παραπάνω κλίμακες δημοτικών τελών για να ωφεληθεί ο Πατραϊκός λαός. Ωστόσο άλλες δημοτικές παρατάξεις προερχόμενες από το ΚΚΕ σε άλλους δήμους επιδιώκουν τη μείωση τελών εν αντιθέσει με τη δημοτική αρχή του ΚΚΕ στην Πάτρα. Αλλιώς είναι τα πράγματα στην πράξη και αλλιώς στα λόγια. Μπορεί και να φταίει η μαγεία της εξουσίας.

Ωστόσο τα υπέρογκα ποσά σε δαπάνες οργανισμών του δήμου, δεν δείχνουν να απασχολούν τη δημοτική αρχή. Για παράδειγμα τα 48.000 ευρώ στον Κοινωνικό Οργανισμό για τηλέφωνα και η πρόσληψη ενός μόνου παιδιάτρου για σχεδόν 1000 παιδιά σε δημοτικούς σταθμούς δεν είναι θέμα.

Στη ΔΕΥΑΠ η επιθυμία να αγοραστεί ένα ακίνητο για τη στέγαση με πάνω από 1.500.000 εκατομμύριο που δεν είναι σίγουρο, ότι πληροί της προϋποθέσεις, πάλι δεν είναι θέμα. Παράλληλα η μικρή δαπάνη σχεδόν 25.500 ευρώ του Πολιτιστικού Οργανισμού για εκδηλώσεις των Χριστουγέννων δεν μπορεί να καλύψει όλες τις περιοχές. Ακόμα πολλές περιοχές του δήμου ακόμα δεν έχουν δει το «φως» του στολισμού.

Να είναι σίγουρος ο δήμαρχος Πατρέων ότι οι 7 νάνοι, όπως αποκαλεί τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, δεν θα τον εξυπηρετούν ως «Χιονάτο» στη συγκάλυψη και στη συνενοχή με την ψήφο τους για τις ορέξεις του, και πόσο μάλλον η «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις