Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς "ψάρευε" ανήλικες o 23χρονος στην Πάτρα - Συνελήφθη για πορνογραφία

Πώς "ψάρευε" ανήλικες o 23χρον...

Χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα

Νεότερα στοιχεία για τη δράση  του 23χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα για πορνογραφία ανηλίκων έρχονται στο φως. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα και  μετέδιδε ζωντανά σε κανάλι μέσου κοινωνικής δικτύωσης  (youtube) συνομιλίες με ανήλικες κοπέλες τις οποίες προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές παραστάσεις. Τις καλούσε δηλαδή να δείξουν απόκρυφα σημεία του σώματός τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Συνελήφθη, χθες στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος των οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.  Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν έπειτα από εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη έρευνα, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 23χρονου δράστη, ο οποίος διαχειριζόνταν κανάλι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα.
Ο 23χρονος δράστης μετέδιδε ζωντανά στο κανάλι συνομιλίες με ανήλικες κοπέλες, τις οποίες προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές παραστάσεις. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρήκαν και κατέσχεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που ήταν συνδεδεμένος στο κανάλι του μέσου κοινωνική δικτύωσης, ενώ επιπλέον εντοπίσθηκε και αποθηκευμένο βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις