Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προ των πυλών ο Γηρυόνης - Ισχυροί άνεμοι στην Πάτρα

Προ των πυλών ο Γηρυόνης - Ισχυροί άνεμο...

Αναλυτική πρόγνωση

ντίστροφη μέτρηση για την "επέλαση" του νέου κύματος κακοκαιρίας που ονομάστηκε "Γηρυόνης" και το οποίο αναμένεται να σαρώσει ολόκληρη τη χώρα με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους.Ήδη από νωρίς το  μεσημέρι της Κυριακής στην Πάτρα πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Τα φαινόμενα θα είναι κατα τόπους πιο έντονα ανάλογα με το πέρασμα του συστήματος και η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Τρίτη

Οι μετεωρολόγοι στις προειδοποιήσεις τους κάνουν λόγο για ακραία φαινόμενα, με μεγάλο όγκο νερού να πέφτει μέσα σε λίγες ώρες, γεγονός που θα δοκιμάσει τις αντοχές των υποδομών και την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού.

Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της Κυριακής σε κόκκινο συναγερμό θα τεθούν Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησος που θα δεχτούν μεγάλο όγκο νερού. Τα ξημερώματα της Δευτέρας η κακοκαιρία θα πλήξει την Αττική(συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας) , αργότερα τη Λαμία, το βόρειο τμήμα της Θεσσαλίας και ένα μεγάλο κομμάτι της Δυτικής Μακεδονίας. Από το μεσημέρι της Δευτέρας από τη μανία των ακραίων φαινομένων δεν θα γλιτώσουν Χαλκιδική και Θάσος και αργότερα τα Δωδεκάνησα.

Από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας έως και τις απογευματινές ώρες της Τρίτης ένα τρίτο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσει κυρίως τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και θαλάσσια τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις