Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπλακ άουτ στο Αγρίνιο από τους κεραυνούς-Μανιασμένοι άνεμοι στη Ζάκυνθο

Μπλακ άουτ στο Αγρίνιο από τους κεραυνού...

Τα μεσάνυχτα

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης παρατηρήθηκαν στην ευρυτερη περιοχή του Αγρινίου, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Οι πτώσεις κεραυνών όπως φαίνεται προκάλεσαν βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ και από τις 11:30 το βράδυ, εκδηλώθηκε εκτεταμένο μπλακ άουτ σε μεγάλο μέρος της πόλης, όπως στο Γηροκομείο, την Αγία Τριάδα, την Αγία Βαρβάρα κ.α.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε δυο ώρες αργότερα, όχι όμως σε όλες της περιοχές, αφού πχ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Ρήγανα, στις 7:45 το πρωί, η ηλεκτροδότηση δεν είχε επανέλθει.

Πάντως παρά την σφοδρότητα του φαινομένου, δεν υπήρχαν προβλήματα πλημμυρών και η Π.Υ. Αγρινίου κλήθηκε να αντιμετωπίσει κάποια συμβάντα εγκλωβισμών σε ασανσέρ.

Στη Ζάκυνθο τη νύχτα άνοιξαν οι ουρανοί, με χαλαζόπτωση την ώρα που οι αστραπές πέφτουν ασταμάτητα και οι ριπές ανέμου είναι τόσο ισχυρές, που ανησύχησαν τους κατοίκους.

Ένας κάτοικος μάλιστα στη Ζάκυνθο τράβηξε πλάνα, με την μανία των ανέμων, σε συνδυασμό με την ισχυρή καταιγίδα και το χαλάζι, να κάνουν ιδιαίτερα ανησυχητική την κατάσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις