Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψηλαλώνια: Παράπονα ότι "πήραν με την ψιλή" τα πεύκα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ψηλαλώνια: Παράπονα ότι "πήραν με τ...

Οι εργασίες όπως αναφέρει ο Δήμος Πατρέων, θα συνεχιστούν & το Σάββατο 12/10/2019

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εργασίες κλαδέματος των πεύκων περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων από τα συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Πατρέων κι όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση του Δήμου, οι εργασίες θα συνεχιστούν και το πρωί του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019.

Οι εργασίες όπως επισημαίνεται, γίνονται υπό την επίβλεψη των υπαλλήλων - γεωπόνων του Δήμου Πατρέων και σκοπός του κλαδέματος είναι η ασφάλεια των συνδημοτών μετά και το πρόσφατο συμβάν με μία μεγάλη κλάρα που έσπασε από τον αέρα και έπεσε στην τέντα καφετέριας της πλατείας. Επίσης στόχος των έργων είναι και ο καλλωπισμός της πλατείας.

Ωστόσο αρκετοί παραπονούνται πως το κλάδεμα είναι υπερβολικό και σε ορισμένα δέντρα έχουν κοπεί πολύ μεγάλα κομμάτια και κλωνάρια και πως μετά το κόψιμο των περίφημων φοινίκων που στόλιζαν την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, τώρα η πλατεία με το αναγκαστικό κλάδεμα των πεύκων θα δείχνει περισσότερο απογυμνωμένη.

Οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην πλατεία αντιλαμβάνονται την ανάγκη των έργων ενώ από την άλλη, ευελπιστούν οι εργασίες των συνεργείων του τμήματος Πρασίνου να ολοκληρωθούν όντως αυτό το σαββατοκύριακο ώστε να μην επηρεαστεί ο τζίρος και η δουλειά τους (την Κυριακή με καλό καιρό τα Ψηλαλώνια σφύζουν από κίνηση όπως και τα Σάββατα και τις καθημερινές τα πρωινά).

Ο Δήμος πάντως παρακαλεί τους επιχειρηματίες να  συμβάλλουν  στη διευκόλυνση   των   εργασιών,   απομακρύνοντας   από   την   πλατεία,   για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες,  κάθε  είδους  αντικείμενο  που  μπορεί  να  τις παρεμποδίσει  τις εργασίες, όπως  κατασκευές,  τραπεζοκαθίσματα,  ψυγεία  και  καλώδια  ρεύματος και παράλληλα οι κάτοικοι   και   οι   διερχόμενοι   να   δείξουν   κατανόηση και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εργαζομένων, προκειμένου να ολοκληρωθούν με ασφάλεια οι εργασίες. Επίσης οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμευμένα τους οχήματα από τα σημεία που γίνονται οι εργασίες.

Οι φωτ. από τα Ψηλαλώνια είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις