Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Παρασκευή βράδυ δοκιμάζουμε το νέο μενού του Νιξ της Τριών Ναυάρχων

Παρασκευή βράδυ δοκιμάζουμε το νέο μενού...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Casual dining στην πλατεία με ανανεωμένη και ανάλαφρη κουζίνα

Αυτή την Παρασκευή το βράδυ 13/9, μας καλεί το γνωστό Νιξ Restobar της Τριών Ναυάρχων, να δοκιμάσουμε το νέο, άκρως γευστικό και ανάλαφρο μενού του και να απολαύσουμε το δροσερό κοκτέιλ μας στο πανέμορφο νεοκλασικό και στα τραπεζάκια της πλατείας ανάμεσα στις νεραντζιές. Με τον όρο «casual dining» το αγαπημένο στέκι μας συστήνει μια μοντέρνα, αλλά πολύ προσιτή mix & match κουζίνα, που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα και θα μας κάνει να νιώσουμε άνετα, μακριά από κάθε επιτήδευση. Ευχαριστηθείτε λοιπόν τις ωραιότερες βραδιές του χρόνου με την υπογραφή Niξ.

 

Όπως μάθαμε, με την επιμέλεια του ταλαντούχου σεφ Παναγιώτη Μπάλα, θα προσφέρεται φαγητό μεσημέρι και βράδυ. Ιδιαίτερα ορεκτικά και σαλάτες, θα συνδυάζονται με πίτσα σε ξυλόφουρνο και μια γκάμα εκλεκτών grill πιάτων, ενώ το βράδυ θα υπάρχουν επιλογές πιο δημιουργικές. Επί της υποδοχής όπως πάντα ο Παναγιώτης Δρακόπουλος και όλο το team του Νιξ.  

 

 

*Τηλ 2610 311115, Ρήγα Φεραίου 181 και Τριών Ναυάρχων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life