Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φόβος για βεντέτα μετά το διπλό φονικό της Καβάλας- «Σε σύγχυση» ο 42χρονος

Φόβος για βεντέτα μετά το διπλό φονικό τ...

Πήρε νέα προθεσμία

Κι άλλη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Καβάλα. Αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, την Τετάρτη, στις 9 το πρωί.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την Τετάρτη, αναμένεται να έχει μαζί του και μάρτυρες, για να στηρίξει την άποψή του ο 42χρονος ότι τα θύματα επιτέθηκαν στην μητέρα του και αυτό ήταν που τον εξόργισε. Κάπως έτσι φαίνεται να δικαιολογεί ο ίδιος, ότι πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με την καραμπίνα του, μάνα και γιο, σκοτώνοντας τους, στη Χρυσούπολη, στην Καβάλα. Μάλιστα, το μεσημέρι κατέθεσε στην ανακρίτρια και μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία ήταν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, την ώρα του φονικού στην Καβάλα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο φερόμενος ως δράστης, είναι σε απόλυτη σύγχυση και δηλώνει μετανιωμένος.

Και ενώ ο δικηγόρος του, αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον φερόμενο ως δράστη, η οικογένεια των θυμάτων, υποστηρίζει ότι η διπλή δολοφονία έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ήταν προμελετημένη, χωρίς ο δράστης να είναι εν βρασμώ ψυχής. 

Πάντως, ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι της οικογένειας στην Καβάλα, καθώς υπάρχει φόβος, να εξελιχθεί σε βεντέτα το διπλό φονικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις