Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Φτύστε τους", "να σαπίσει το χέρι του Φίλη" και άλλα αποκρουστικά στον λόγο του Αμβρόσιου

"Φτύστε τους", "να σαπίσε...

Ο λόγος του είχε προκαλέσει την αντίδραση και ιερέων - ΒΙΝΤΕΟ

 Οι τοποθετήσεις του πολλές φορές ξεπερνούσαν τα όρια και ήταν αποκρουστικές με κάποιες από αυτές μάλιστα να προκαλούν αντιδράσεις και ιερέων.  Ο Αμβρόσιος που σήμερα ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θ΄πεση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας έχει στο ενεργητικό του δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο.

Αναφέρουμε μερικές από αυτές. 

"Να σαπίσει το χέρι του Φίλη"

Ήταν Μεγάλη Παρασκευή όταν μετά την περιφορά του επιταφίου στην Πλατεία Αγίας Λαύρας είπε από μικροφώνου "Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας" ανέφερε 

Φτύστε τους

Γι αυτό κάθισε στιο εδώλιο. Τον Δεκέμβριο του 2015   δημοσιεύει στο ιστολόγιό του ανλάρτηση υπό τον τίτλο ««ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ», με την οποία είχε καταφερθεί κατά των ομοφυλοφίλων και των πολιτικών που ήταν υπέρ του συμφώνου συμβίωσης.

O άθεος Τσίπρας και το Μάτι

Την ώρα που η χώρα πενθεί για τα θύματα της φωτιάς , ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο ιεράρχης, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι για τις φωτιές φταίει η… αθεΐα του Αλέξη Τσίπρα

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στη Βοσνία, αναγκάσθηκε να διακόψει αμέσως την επίσημη επίσκεψή του εκεί, και να γυρίσει αμέσως στην Αθήνα!  Θα μεταβεί αμέσως στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Επιχειρήσεων! Τί να κάνει άραγε εκεί; Απλώς θα δείξει για μια ακόμη φορά την υποκρισία του!   Αγνοεί, βλέπετε, ότι αυτός και το Επιτελείο του, οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι αίτιοι της γενικής καταστροφής! Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού!».

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης απαντώντας στο ερώτημα ποιός φταίει για το όσα συμβαίνουν στη χώρα μας γράφει:

«Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστροφικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση  του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού;

Ποιός άλλος;  Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; 

 

Ένοχος ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος για το "Φτύστε τους" από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου

"Η Χρυσή Αυγή μπορεί να καταστεί γλυκιά ελπίδα για τον πολίτη"...

Νουθεσίες στη Χρυσή Αυγή δίνει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να αφήσουν κατά μέρος τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου ή τη μέθη από την εκλογική τους επιτυχία», τροποποιώντας το στυλ που εφαρμόζει.

«Αν ωριμάσετε δηλαδή, μπορείτε να καταστείτε μια γλυκιά ελπίδα για τον απελπισμένο πια πολίτη και μια ήρεμη δύναμη στο σαπισμένο πολιτικό σύστημα».

Η απάντηση του παπά Χαράλαμπου στο παραλήρημα Αμβρόσιου για τον θεό που καίει και τιμωρεί

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις