Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε δύσβατη περιοχή καίει η φωτιά στον Κάτω Δρυμό Καλαβρύτων

Σε δύσβατη περιοχή καίει η φωτιά στον Κά...

Υπό έλεγχο το μέτωπο της Νέας Μανωλάδας

00:10 Υπό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο η φωτιά στον Κάτω Δρυμό Καλαβρύτων. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν ωστόσο σε επιφυλακή προκειμένου να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

 

20:00 Σε δύσβατη πλαγιά γεγονός που δυσκολεύει την πρόσβαση των πυροσβεστικών μέσων καίει η φωτιά στον Κάτω Δρυμό Καλαβρύτων.

Η επιχείρηση κατάσβεσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην περιοχή επιχειρούν 13 Πυροσβεστική οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 10 ανδρών ενώ ρήψη νερού από αέρος κάνει ένα ελικόπτερο.

Εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα ελεγχθεί η κατάσταση και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

 

19:00 Καλύτερη είναι αυτή την ώρα η εικόνα στην Νέα Μανωλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και η κυκλοφορία στην Πατρών-Πύργου έχει αποκατασταθεί. 

Το ενδιαφέρον των Πυροσβεστών τώρα στρέφεται προς τον Κάτω Δρυμό Καλαβρύτων όπου επιχειρούν τα πληρώματα 4 Πυροσβεστικών οχημάτων προσπαθώντας να την ελέγξουν και να μην πάει προς κατοικημένες περιοχές. 

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε μία δύσβατη περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Κάτω Δρυμός και Αμυγδαλιά και όπως πρόσθεσε προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν, τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 10 άνδρες, καθώς και ένα ελικόπτερο, ενώ το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν τρία οχήματα του δήμου Καλαβρύτων.

 

18:10 Νέες φωτιές ξέσπασαν στη Δυτική Ελλάδα. Σε φωτιά σε δασική έκταση στον Κάτω Δρυμό Καλαβρύτων ξέσπασε πριν λίγο και ήδη έχουν κινητοποιηθεί πυροσβέστες με 4 οχήματα. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στη Νέα Μανωλάδα σε ξερά χόρτα κοντά στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις