Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραδόθηκε ο χειριστής του μοιραίου σκάφους – Χαροπαλεύει η γυναίκα

Παραδόθηκε ο χειριστής του μοιραίου σκάφ...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων

Αυτοβούλως και με το συνήγορό του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Στο ταχύπλοο σκάφος, εκτός του χειριστή, επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους (02 άνδρες, 03 γυναίκες και 05 παιδιά). Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραμένουν στο λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ταχύπλοο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες που είναι καλά στην υγεία τους, έκοψε κυριολεκτικά στη μέση το μικρό αλιευτικό με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν οι σοροί των δύο ανδρών αλλά και μία γυναίκα τραυματισμένη που λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

 

Η τραυματισμένη γυναίκα που βρισκόταν στο μικρό αλιευτικό σκάφος μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις