Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο νεκροί και μια τραυματίας από σύγκρουση σκαφών

Δύο νεκροί και μια τραυματίας από σύγκρο...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

00:05 Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του ναυτικού δυστυχήματος που σημειώθηκε μόλις 350 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Θίνη Αργολίδας, όταν ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν 10 Γάλλοι υπήκοοι (δύο άνδρες, τρείς γυναίκες και πέντε παιδιά), συγκρούστηκε με ξύλινο αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι Έλληνες.

Εξαιτίας της σύγκρουσης το ξύλινο σκάφος βυθίστηκε. Οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ η γυναίκα που είναι σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα οι Γάλλοι επιβαίνοντες του ταχύπλοου είναι καλά στην υγεία τους.

Οι Γάλλοι υπήκοοι(δύο άνδρες και τρείς γυναίκες) που επέβαιναν στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος υποβλήθηκαν σε μία πρώτη αλκομέτρηση με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα ενώ θα γίνει και επιπλέον εξέταση στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση των σκαφών αναμένονται στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών προκειμένου να ερευνήσουν τη θαλάσσια περιοχή για τυχόν άλλον αγνοούμενο που μπορεί πιθανόν να επέβαινε στο ξύλινο αλιευτικό σκάφος.

 

23:30 Σύμφωνα με πληροφόρηση από το Μέγαρο Μαξίμου, για το συμβάν στο Πόρτο Χέλι συνεχίζονται οι έρευνες και θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση από το Λιμενικό.

 

23:09 Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς και μία σοβαρά τραυματία, σημειώθηκε στη θέση Κοιλάδα κοντά στο Πόρτο Χέλι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με αυτές, το ένα φουσκωτό σκάφος, στο επέβαιναν 8-10 Βρετανοί τουρίστες, έπεσε πάνω σε ένα ξύλινο βαρκάκι με τρεις Έλληνες επιβαίνοντες εκ των οποίων προέρχονται και τα θύματα.

Το ξύλινο σκάφος βυθίστηκε αμέσως. Ένας ακόμα τραυματίας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο κοντινό νοσοκομείο. Επί τόπου σπεύδουν σκάφη του ΛΣ, θαλάσσια ταξί και μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών.

 

 

22:55 Δύο νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο έως τώρα τραγικός απολογισμός σύγκρουσης σκαφών που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σπετσών και Πόρτο Χέλι.

Η σύγκρουσης έγινε στη θέση Κοιλάδα.

Πληροφορίες από τον τόπο του τραγικού δυστυχήματος αναφέρουν ότι η σύγκρουση έγινε μεταξύ ενός μεγάλου σκάφους κει ενός μικρού βοηθητικού σκάφους πάνω στο οποίο βρίσκονταν συνολικά 7 άτομα.

Το μεγάλο σκάφος πέρασε πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο από τους επιβαίνοντες και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, στην έρευνα συμμετέχει και κλιμάκιο της μονάδας υποβρύχιων αποστολών του Λιμενικού.

 

Περισσότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις