Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτοικοι Προαστίου Πατρών: Ζούμε μέσα στους χωματόδρομους- ΦΩΤΟ

Κάτοικοι Προαστίου Πατρών: Ζούμε μέσα στ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Καταγγέλλουν έργα "βιτρίνας"

Ασφαλτοστρώσεις βιτρίνας μόνο στο κεντρικό δρόμο της περιοχής τους, την οδό Αχιλλέως, για τα μάτια του κόσμου καταγγέλλουν κάτοικοι της Παραλίας Προαστίου Πατρών, επισημαίνοντας ότι κάτω από τον κεντρικό δρόμο αρκετοί δρόμοι είναι χωματόδρομοι, ημιτελείς ή μερικώς ασφαλτοστρωμένοι μετά από έργα.

Το thebest.gr βρέθηκε σήμερα στην περιοχή και διαπίστωσε τον λόγο του αληθές, κάτι που διαπιστώνεται κι εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

Όπως μας επισήμαναν οι κάτοικοι στο φυλλάδιο που είχε κυκλοφορήσει προεκλογικά ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η παράταξή του, υποστήριζε ότι είχε δαπανήσει 25.000.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις οδών, αλλά δυστυχώς, στην Παραλία Προαστίου δεν είδαν να ασφαλτοστρώνεται καμία οδός πέραν της Αχιλλέως.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν ότι: Αν και από τον Νοέμβριο του 2018 είχαν ξεκινήσει (σε ένα μόνο μέρος της συνοικίας μας) έργα κατασκευής αποχετευτικού δικτύου λυμάτων, οι οδοί που πρώτα ήσαν χωματόδρομοι, π.χ. Ναυσιθόου , Μανώλη Ανδρόνικου κ.ά.π. , παρέμειναν χωματόδρομοι και οι οδοί που ήσαν ασφαλτοστρωμένοι και σκάφτηκαν για την κατασκευή αυτού του έργου, ασφαλτοστρώθηκαν μόνο στο μέρος που έγιναν τα έργα ενώ το υπόλοιπο μέρος τους παρέμεινε όπως ήταν με αποτέλεσμα η εμφάνισή τους να είναι για γέλια και για κλάματα.

Στην κεντρική οδός της συνοικίας, τη Διγενή Ακρίτα, έχει σκαφτεί και ασφαλτοστρωθεί μόνο η μια πλευρά της και κάθετα σ' αυτήν έχουν γίνει συνδέσεις ακινήτων και έχουν ασφαλτοστρωθεί άτσαλα και κακότεχνα με αποτέλεσμα, όποιος διέρχεται από το μέρος που δεν ασφαλτοστρώθηκε μετά την κατασκευή του έργου, να παθαίνει ναυτία από την... τρικυμιώδη κατάσταση της οδού.

Αλλά και το νεοασφαλτοστρωμένο τμήμα της έγινε με τόσο κακότεχνο τρόπο ώστε να όμβρια ύδατα να  μην αποχετεύονται σωστά και να πηγαίνουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου!

Και διερωτώνται: Επιβλέπων μηχανικός του Δήμου Πατρέων ή της ΔΕΥΑΠ δεν υπήρχε; Στην οδό Ευβοίας δεν έγινε τόσο χάλια κατασκευή. Γιατί;

Επιπλέον υποστηρίζουν ότι εκεί που χρειάστηκε να γίνει μια μικρή διάνοιξη οδού, όπως π.χ. στην οδό Φιλονόης, ασφαλτοστρώθηκε μόνο το μέρος του τμήματος της οδού αυτής το οποίο ήταν ασφαλτοστρωμένο ενώ το διανοιχθέν μέρος της (μήκους 10 - 15 μέτρων περίπου) παρέμεινε χωματόδρομος.

«Τελικά, μια υπεύθυνη απάντηση να δώσει κάποιος στο ερώτημα: Έτσι θα παραμείνει η συνοικία μας;», καταλήγουν οι συμπολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις