Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκουπιδότοπος το πάρκο και η παιδική χαρά στην Παραλία Πατρών -ΦΩΤΟ

Σκουπιδότοπος το πάρκο και η παιδική χαρ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Μπορεί να ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα η παιδικά χαρά στο πάρκο της Παραλίας Πατρών και πράγματι να είναι σύγχρονη. Μπορεί και το πάρκο να είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση.

Μπορεί πράγματι να ήταν ένα έργο απαραίτητο για την περιοχή που γενικά, λόγω και της λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού είναι σχετικά υποβαθμισμένη, όμως δεν λείπουν και τα παράπονα.

Όπως μας καταγγέλλουν συμπολίτες οι οποίοι έστειλαν στο thebest.gr και τις σχετικές φωτογραφίες, το πάρκο και η παιδική χαρά βρομίζουν από σκουπίδια. 

Σύμφωνα με τα όσα μας επισημαίνουν το φαινόμενο είναι καθημερινό και εκτείνεται σε μια μεγάλη έκταση που καλύπτει και την περιοχή πριν από το εγκαταλελειμμένο κτίριο που προοριζόταν για καφετέρια.

Οι κάτοικοι σχολιάζουν ότι δεν μπορεί το πάρκο να είναι γεμάτο καλαθάκια, μετρήσαμε τουλάχιστον 8, και ορισμένοι να προτιμούν να πετούν τα σκουπίδια τους κάτω βρομίζοντας τον χώρο.

Ζητούν δε από τον Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του και να φροντίζει πιο επισταμένα για την καθαριότητα όλης αυτής της έκταση που ειδικά το καλοκαίρι, σε ορισμένα της σημεία, γίνεται και ανεξέλεγκτο «κάμπινγκ» για Ρομά.

ΔΕΙΤΕ τις σχετικές εικόνες:   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις