Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόψε στο Μίραλι του Δήμου Ερυμάνθου μουσική βραδιά

Απόψε στο Μίραλι του Δήμου Ερυμάνθου μου...

Στο λόφο του Προφήτη Ηλία θα υπάρχει & κλιμάκιο με αστρονομικά όργανα παρατήρησης

Έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι να πραγματοποιείται στο Μίραλι του Δήμου Ερυμάνθου πολιτιστική εκδήλωση συνδυασμένη με αστροπαρατήρηση και πάντα έχει επιτυχία. Έτσι και φέτος, έχει προγραμματιστεί μία μουσική εκδήλωση με τίτλο «Φεγγαράδα» που την διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μιραλίου απόψε Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 μετά στις 21.30 στο λόφο του Προφήτη Ηλία της τοπικής κοινότητας στο Μίραλι του Δήμου Ερυμάνθου. Στο χώρο όπως αναφέρει και η σχετική αφίσα, θα βρίσκεται κλιμάκιο και της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων» με αστρονομικά όργανα παρατήρησης για όποιο θελήσει να ατενίσει τον έναστρο ουρανό τη νύχτα.

Το γραφικό Μίραλι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Χαλανδρίτσα, την πρωτεύουσα του Δήμου Ερυμάνθου και ένα όμορφο χωριό με παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, ως επί το πλείστον και με την πέτρινη εκκλησία του Αγίου Νικολάου ενώ στο χωριό υπάρχει & λιθόστρωτη πλατεία με πέτρινες βρύσες.

Σ’ ένα μικρό ύψωμα του χωριού δεσπόζει η παλαιά εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου στον αύλειο χώρο της οποίας ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος κάνει τις εκδηλώσεις του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει «τα τραγούδια της παρέας…με το φως του φεγγαριού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις