Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατέβηκε η δικαστική από τον 3ο όροφο στο ισόγειο & εξυπηρέτησε υπερήλικα ψηφοφόρο

Κατέβηκε η δικαστική από τον 3ο όροφο στ...

Συνέβη στις 12.30 το μεσημέρι στο 6ο λύκειο στην πλ. Πυροσβεστίου, στην Πάτρα

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα και απ’ αυτήν την εκλογική διαδικασία. Σε κάποια εκλογικά τμήματα δεν υπήρχαν μέλη εφορευτικής επιτροπής και οι ψηφοφόροι έπαιρναν μόνοι τους τα συνολικά 17 ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 για να πάνε στο παραβάν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Σε άλλα τμήματα δεν υπήρχε κλιματισμός ή ανεμιστήρας ενώ σε άλλα πιο τυχερά υπήρχαν οι μεγάλοι ανεμιστήρες στο ταβάνι που είναι αλήθεια πως πρόσφεραν αρκετή δροσιά.

Στο σχολικό συγκρότημα του 6ου και 11ου λυκείου στην πλατεία Πυροσβεστίου, όπως μάθαμε, υπήρχαν εκλογικά τμήματα στον 3ο όροφο με αποτέλεσμα να υπάρχουν ψηφοφόροι μεγάλης ηλικίας ή με κινητικά προβλήματα, οι οποίοι αδυνατούσαν να ανέβουν 3 ορόφους για να ψηφίσουν.

Όπως έμαθε το thebest.gr, ψηφοφόρος ηλικίας 86 ετών που ψήφιζε στον 3ο όροφο του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος στην Πάτρα, απόρησε και διαμαρτυρήθηκε, ωστόσο το πρόβλημα λύθηκε σχεδόν γρήγορα με έναν πρωτότυπο αλλά καθόλα νόμιμο τρόπο. Κατέβηκε η δικαστική αντιπρόσωπος στο ισόγειο κρατώντας τα ψηφοδέλτια και τον σφραγισμένο και με μονογραφή φάκελο, και εξυπηρέτησε τον ψηφοφόρο που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να ανέβει 3 ορόφους. Αντίστοιχο πρόβλημα επίσης υπήρξε και σε άλλο εκλογικό τμήμα που ήταν μακριά από το ισόγειο και ευτυχώς το θέμα διευθετήθηκε.   

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις