Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γεμίζει το ρόστερ του Παναθηναϊκού εν όψει ντέρμπι

Γεμίζει το ρόστερ του Παναθηναϊκού εν όψει ντέρμπι

Επιστρέφουν οι τραυματίες, μειώνονται τα προβλήματα

Το ρεπό τους απολαμβάνουν τη Δευτέρα ύστερα από τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τις απαραίτητες ανάσες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από αύριο Τρίτη, όμως, ξαναρίχνονται στη δουλειά προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το ματς που θα κρίνει την φετινή τύχη του «τριφυλλιού» για τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Και το ευχάριστο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πως οι πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε απέναντι στην ΑΕΚ θα μειωθούν άρδην εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

«Είμαι καλύτερα»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έμεινε το πρωί της Κυριακής εκτός αποστολής λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, αλλά από το πρωί της Δευτέρας είναι πολύ καλύτερα, αύριο αναμένεται να κάνει ατομικό πρόγραμμα για να ανακτήσει δυνάμεις και από την Τετάρτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Άλλωστε και ο ίδιος έλεγε πως δεν χάνει με τίποτα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ έγραψε στο Twitter: «Ύστερα από δύο μέρες κολλημένος στο σπίτι εξαιτίας της ίωσης, μόλις βγήκα έξω για φαγητό. Είμαι ήδη καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι».

«Θα παίξω»

Το ίδιο ισχύει και για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος αποκλείστηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για το αιώνιο ντέρμπι όπου η ομάδα του θα τον χρειαστεί. Και αυτός αναμένεται να μπει κανονικά από την Τρίτη και αυτό έλεγε και ο ίδιος στους φίλους του: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείτε. Θα παίξω κανονικά με τον Ολυμπιακό. Δεν το χάνω αυτό το παιχνίδι».

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που ήταν χθες στον πάγκο, αλλά ανέτοιμος να αγωνιστεί, όπως και ο Νίκος Σπυρόπουλος που εξέτισε την ποινή του. Στη διάθεση του Φερέιρα θα τεθούν και οι Μαρίνος, Γκαρσία, αφού ένιωθαν ήδη καλύτερα.

Κρίνεται του Λάζαρου

Την Τρίτη το πρωί θα διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μιας και θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση στον έσω πλάγιο του αριστερού ποδιού, αλλά ολοκληρωμένη εικόνα θα υπάρχει το πρωί της Τρίτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports