Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο εργατολόγος Δ. Μπούρλος εύχεται καλή επιτυχία στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυριακόπουλο

Πάτρα: Ο εργατολόγος Δ. Μπούρλος εύχεται...

Την Δευτέρα 1/7 ο κ. Κυριακόπουλος θα έχει εκδήλωση στις 21.00 στα Βραχνέικα στο καφέ Crayon

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργο Κυριακόπουλο, ο γνωστός εργατολόγος Δημήτρης Μπούρλος, με επιστολή του, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ Γιώργο,

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είσαι υποψήφιος στον τόπο σου. Η μέχρι σήμερα δημόσια παρουσία σου με κάνει να πιστεύω ότι θα είσαι ιδιαίτερα χρήσιμος στο Κοινοβούλιο. Έχω εδραία πεποίθηση, ότι ανεξάρτητα από τις προσωπικές πολιτικές επιλογές του καθενός μας, σημασία έχει αυτοί που τελικά θα εκλεγούν, να έχουν ήθος, ποιότητα, εντιμότητα, όραμα και συνέπεια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. - Δημήτρης Μπούρλος

*Στο μεταξύ φιλική συνάντηση διοργανώνεται από τον Γιώργο Κυριακόπουλο, τη Δευτέρα 1/7/2019, μετά τις 21:00, στο καφέ Crayon, στην παραλία Βραχνείκων. Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο ν. Αχαΐας, δήλωσε με αφορμή την εκδήλωση τα εξής:

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου αισθάνομαι την ανάγκη να αντλήσω δύναμη από την παρουσία και τη στήριξη των πολιτών. Ήλθε η ώρα των κρίσιμων επιλογών. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις