Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Τραμπ στο Λονδίνο: Εκείνος σε κόντρα με τον δήμαρχο, εκείνη με Burberry και Dolce e Gabbana

Οι Τραμπ στο Λονδίνο: Εκείνος σε κόντρα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βασίλισσα τους υποδέχθηκε στο Μπάκινχαμ, έξω είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου

Nωρίς το πρωί της Δευτέρας προσγειώθηκε στα βρετανικά εδάφη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με την πάντα εντυπωσιακή σύζυγό του Μελάνια στο πλευρό του, ντυμένη με κλασικό ταγιέρ και navy chic μεταξωτό τοπ του εμβληματικά αγγλικού, παραδοσιακού brand Burberry. Το περιβόητο αεροσκάφος Air Force One έφθασε στις 9 μ.μ. στο Stansted Airport. Mετά από σύντομη επίσκεψη στην κατοικία του αμερικανού πρέσβη, το ζεύγος «πέταξε» με ελικόπτερο στο Μπάκινχαμ για ξενάγηση σε έκθεση και γεύμα με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ήταν ντυμένη στα γαλάζια και συνοδευόταν από το γιο της Κάρολο και τον εγγονό της Χάρι.

Στο παλάτι η Μελάνια φόρεσε λευκό σύνολο Dolce e Gabbana και καπέλο Herve Pierre με μαύρες λεπτομέρειες και συζήτησε κυρίως με την Καμίλα. Εξω από τα τείχη τα πλήθη φωτογράφιζαν διαρκώς. Η επίσκεψη των Τραμπ είναι τριήμερη και περιλαμβάνει διάφορες επαφές, όπως τσάι με τον Κάρολο, δείπνο οικονομικού ενδιαφέροντος, business breakfast και συνέντευξη Τύπου με την Τερέζα Μέι. Επίσης προβλέπονται επίσκεψη στο Αβαείο Westminster, συμμετοχή στην 75η επέτειο  της D-Day και για φινάλε ταξιδάκι στην Ιρλανδία. Μαζί με τον πρόεδρο είναι και η κόρη του Ιβάνκα με το σύζυγό της. 

Η μετάβαση του Τράμπ γίνεται στη σκιά του ταραχώδους Brexit αλλά και της κόντρας με το μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν. Ο τελευταίος αποκαλεί φασιστή τον πρόεδρο και εκείνος του έχει ανταπαντήσει πως είναι  αποτυχημένος και φρικτός στα καθήκοντά του και θα ήταν καλύτερο να ασχοληθεί με την εγκληματικότητα της βρετανικής πρωτεύουσας και όχι με τον ίδιο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight