Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοί θα "μονομαχήσουν" στους Δήμους της Αχαΐας τη δεύτερη Κυριακή

Αυτοί θα "μονομαχήσουν" στους ...

Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ο Θεόδωρος Μπαρής στον Ερύμανθο

 

Με εξαίρεση τον Δήμο Ερυμάνθου στον οποίο εξελέγη Δήμαρχος χθες ο Θεόδωρος Μπαρής, οι υπόλοιποι Δήμοι του νομού Αχαΐας πηγαίνουν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δήμος Πατρέων

Το τοπίο ξεκαθάρισε τις πρώτες πρωινές ώρες ως προς το ποιος θα «μονομαχήσει» με τον Κώστα Πελετίδη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα  από το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων σε ποσοστό  96,39%  ο Κώστας Πελετίδης λαμβάνει ποσοστό 40.60 % και ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος  ποσοστό 15,95%.

 

Δήμος Αιγιαλείας

Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στο 96,40% ο Χρήστος Γούτος είναι πρώτος με 33,45%  και δεύτερος ο  Δημήτρης Καλογερόπουλος με ποσοστό 29,41%

 

Δήμος Δυτικής Αχαΐας

 

Στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν ο Σπύρος Μυλωνάς  που σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών και με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στο 90,67%, έχει ποσοστό 45,13% και ο νυν δήμαρχος Χρήστος Νικολάου ήρθε δεύτερος με 40,45%.

Δήμος Καλαβρύτων

Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στο 82,05% πρώτος πέρασε στον δεύτερο γύρο με ποσοστό 46,09%  ο Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν Δήμαρχος Καλαβρύτων και ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς με ποσοστό 40,78%.

 

Δήμος Ερυμάνθου

Με ενσωμάτωση εκλογικών τμημάτων στο 97,78% ο Θεόδωρος Μπαρής έκαβε ποσοστό 61,38% και εξελέγη. Ακολουθεί ο Διαμαντής Κανελλόπουλος με 34,63% και ο Παναγιώτης Σκιαδάς με 3,99%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις