Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποστόλης Μάρκος: Η επιλογή σας είναι η δύναμή μου στον αγώνα για την Πάτρα που αξίζουμε να έχουμε…  

Αποστόλης Μάρκος: Η επιλογή σας είναι η ...

"Η δική σας στήριξη στο πρόσωπό μου, συνεπάγεται την ενδυνάμωση της φωνής όλων μας"

 

«Την Κυριακή ψηφίζουμε για εκείνους που κρίνουμε ότι ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ να αφιερώσουν τη δύναμή τους, τη γνώση και τις ιδέες τους για μια πόλη που αξίζει να ζεις!

Με αυτό ως γνώμονα στρατεύτηκα σε αυτή την προεκλογική περίοδο, εφοδιασμένος από τις εμπειρίες μου ως αθλητής, προπονητής νέων αθλητών στον στίβο, ως ελεύθερος επαγγελματίας και άνθρωπος της αγοράς, ως ένας συνδημότης ενεργός, με ανησυχίες για τον τόπο μου και όρεξη να συνεργαστώ και να προσφέρω.

Δεν αμφισβητεί κανείς ότι η Πάτρα διαθέτει πολλές δυνατότητες. Ούτε αμφισβητείται πως η πόλη έχει ένα πλούσιο από ικανότητες και αξία ανθρώπινο δυναμικό. Ακόμα και πως όλοι μας όσοι εκτιθέμεθα σε αυτές τις εκλογές, έχουμε κοινούς στόχους. Η διαφορά μας εντοπίζεται στο πώς επιτυγχάνονται οι στόχοι, στο πώς χτίζεις το όραμα, στο πώς ενεργοποιείς το παραγκωνισμένο αυτό ανθρώπινο δυναμικό.

Είμαι πεπεισμένος ότι στη δική μας παράταξη “Πάτρα: Η δική μας πόλη” είναι εξασφαλισμένος ο αποτελεσματικός τρόπος. Πρωτίστως, είναι διασφαλισμένες προτάσεις άμεσα υλοποιήσιμες, μακριά από μεγαλόπνοα σχέδια και λόγια χωρίς τελικό αντίκρισμα. Προπάντων, μακριά από άλλους στόχους και σκοπούς που δεν σχετίζονται αποκλειστικά με το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της.

Ζητώ τη στήριξη των συνδημοτών μου διαβεβαιώνοντας για τις προθέσεις αλλά και την δυνατότητά μου να προσφέρω, να προσθέσω, να συμβάλλω στον μεγάλο αναγκαίο αγώνα για να βγει η Πάτρα από την περίοδο της ακινησίας και να επιστρέψει στην εποχή της δημιουργίας, της προοπτικής και της αισιοδοξίας.

Η δική σας στήριξη στο πρόσωπό μου, συνεπάγεται την ενδυνάμωση της φωνής όλων μας μέσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Με την αίσθηση ευθύνης που αναλογεί στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συμπολίτες σου στο πρόσωπό σου, αλλά και με την δέουσα αντίληψη του χρέους απέναντι στην τοπική κοινωνία, διαβεβαιώνω πως θα είμαι συνεπής στο ακέραιο.

Η επιλογή σας, είναι η δύναμή μου, η δύναμή μας, για μια καλύτερη Πάτρα. Για την Πάτρα που αξίζουμε να έχουμε όλοι!».

 

# Ο Αποστόλης Μάρκος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πάτρα: Η δική μας πόλη» και τον Νίκο Τζανάκο

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις